IPKW > Duurzaamheid > Mobiliteit

mobiliteit

duurzaam in beweging

Het thema mobiliteit is volop in beweging. Er wordt al jarenlang gewerkt aan de ontwikkeling van elektrische auto’s, waterstofoplossingen en autonoom rijden. Zo ook op IPKW, waarbij we innovaties en ontdekking die hier plaatsvinden ook zoveel mogelijk hier proberen in te zetten.

IPKW is een proeftuin voor de ontwikkeling en het testen van prototypes, waarna een eindproduct zowel binnen als buiten de poorten afgezet wordt. We geven daarbij het goede voorbeeld. Niet wachten tot er voldoende elektrische auto’s op het terrein rijden, maar proactief laadpalen plaatsen. Dan komen die EV’s vanzelf. Zie het laadplein, waar ruimte is voor maar liefst 60 elektrische auto´s om tegelijkertijd te laden. Door dit plein en andere laadpunten een centrale plek te geven op het park, maken we duurzame mobiliteit belangrijk.

Onze collega’s van de Technische Dienst en van het parkmanagement rijden elektrisch, we bieden alle IPKW´ers gratis de mogelijkheid kennis te laten maken met elektrisch rijden via onze Nissan LEAF als deelauto en geven invulling aan het waterstofcluster, met een waterstoftankstation, de waterstofbus, waterstofauto´s in de regio en onze partners HyGear, NedStack, HyMove, HAN Automotive en de gemeente Arnhem. Daarnaast zijn we een van de oprichters van het Clean Mobility Center.

vragen hierover?

Stel je vraag aan Kevin
bel: 026 384 46 46
mail Kevin

member image