deelmobiliteit

Gezond en duurzaam reizen zorgt voor meer vitaliteit, minder files en een beter milieu. Om een stap te kunnen zetten naar een schonere en beter bereikbare regio hebben we samen met de HAN, Slim & Schoon Onderweg en Groene Metropoolregio Arnhem-Nijmegen een e-deelfietsen project opgezet. Door deze bundeling van krachten, maken we samen het verschil.

Lees meer
Meer informatie nodig?

Bel of mail Ingrid

elektrische deelfiets

Alle IPKW’ers en studenten van de HAN kunnen gratis gebruik maken van elektrische deelfietsen. De fietsen kunnen worden gebruikt voor ritjes tussen IPKW en de HAN, maar ook voor afspraken in het centrum of voor woon-werkverkeer.

Er zijn in totaal 15 elektrische deelfietsen gratis beschikbaar op de locaties Industriepark Kleefse Waard (IPKW) en Hogeschool Arnhem Nijmegen (HAN). Om een stap te zetten naar een schonere en beter bereikbare regio zijn IPKW, HAN en Groene Metropoolregio Arnhem-Nijmegen in samenwerking met Slim & Schoon Onderweg dit e-deelfiets project gestart. HAN-studenten en IPKW-gebruikers kunnen de 15 deelfietsen gratis gebruiken. Er staan dan 5 e-deelfietsen op de locatie HAN en 10 op de locatie IPKW. Dit initiatief is onderdeel van een pilot, na afloop van de proefperiode wordt bekeken of deze e-deelfietsen op deze locaties beschikbaar blijven en onder welke voorwaarden. Gezond en duurzaam reizen zorgt voor meer vitaliteit, minder files en een beter milieu.

Waarvoor gebruik je de elektrische deelfietsen?
De deelfietsen zijn bedoeld voor ritten tussen IPKW en HAN, maar ook voor (korte) zakelijke ritten in de regio. Gebruikers van IPKW kunnen de elektrische deelfietsen ook gebruiken voor woon-werkverkeer!

Waar staan de deelfietsen?
Op het IPKW terrein vind je de elektrische deelfietsen voor ‘de Waard’, rechts van Gebouw KB. De deelfietsen zijn herkenbaar aan het zwarte frame en de groene velgen.

Starten met fietsen?
Wil je een elektrische deelfiets gebruiken? Download dan nu de X.bike app in de App Store (Apple) of in de Google Playstore (Android). Registreer jezelf met je zakelijke mailadres (voorbeeld@ipkw.nl), alleen dan kan je de fietsen gebruiken.

E-bike reserveren?
Nadat je een account hebt aangemaakt met je zakelijk emailadres wordt deze automatische gekoppeld aan de juiste fietsen en parkingspots. Door op de button ‘Reserve a Bike’ te klikken wordt jouw fiets automatisch geselecteerd. De fiets zal dan maximaal 20 minuten gereserveerd zijn voor jou.  Aangekomen bij de fietsen toetst je het Bike ID van de fiets in en kunt u de fiets gebruiken! Gebruik je de fiets niet binnen 20 minuten, dan wordt deze weer vrijgegeven.

Rit pauzeren? Klik op ‘Lock & Pause,’ slide daar het slot (op uw telefoon) naar beneden zoals u gewend bent. Klik op de button ‘Unlock’ om de fietsrit te hervatten.

Rit beëindigen? Fiets allereerst naar een parkingspot bestemd voor de deelfietsen. Klik hier op ‘Lock & End Ride’ en duw de oranje hendel naar beneden. Hierna is de fiets weer beschikbaar voor anderen!

De deelfietsen zijn bedoeld om te delen, het is daarom niet toegestaan om de deelfiets langer dan 24 uur in bezit te hebben.

Vragen?
Heb je vragen? Stuur een mailtje naar helpdesk@slimschoononderwerg.nl of bel met 085 3031193.


© 2022 Industriepark Kleefse Waard | KVK 09138313