deelmobiliteit

Gezond en duurzaam reizen zorgt voor meer vitaliteit, minder files en een beter milieu. Om een stap te kunnen zetten naar een schonere en beter bereikbare regio zijn we twee samenwerkingsprojecten gestart: IPKW is een Amber-hub, en samen met de HAN, Slim & Schoon Onderweg en VNO-NCW hebben we een e-deelfietsen project opgezet. Door deze bundeling van krachten, maken we samen het verschil.

Lees meer
Meer informatie nodig?

Bel of mail Ingrid

Amber deelauto

Alle IPKW’ers kunnen gebruik maken van de deelauto van Amber, een deelauto-platform voor zakelijke gebruikers. IPKW is een zogenaamde hub, waar je een auto kunt ophalen en terugzetten. Je betaalt alleen bij een reservering; per gereden minuut € 0,25 en per minuut waarin je stilstaat € 0,10. Ga naar de website van Amber om je te registreren en de deelauto te gebruiken.

 

elektrische deelfiets

Alle IPKW’ers en studenten van de HAN kunnen gratis gebruik maken van elektrische deelfietsen. De fietsen kunnen worden gebruikt voor ritjes tussen IPKW en de HAN, maar ook voor afspraken in het centrum of voor woon-werkverkeer. De pilot is ook bedoeld om automobilisten te bewegen om de overstap te maken naar OV, met de leasefiets als lastmile-oplossing.


© 2020 Industriepark Kleefse Waard