events

Kennis uitwisselen

De statige Hoofdstraat vol met bomen, de historische fabrieksgebouwen en de innovatieve bedrijven op IPKW. Samen zorgt het voor een bijzondere setting voor evenementen en bijeenkomsten. Of het nou gaat om kleine vergaderingen, livestreams in een studio of om grote events met 1.000 personen: alles is mogelijk op IPKW.

Lees meer
Meer weten over de eventmogelijkheden?

Bel of mail Cas

IPKW als organisator

IPKW organiseert zelf events op het gebied van onder andere duurzaamheid, energie, recycling en mobiliteit. Dit doen we om tot nieuwe inzichten te komen en kennis uit te wisselen. Het liefst organiseren we samen met andere partijen. Zo is IPKW medeorganisator van The Future of Us.  We gaan actief op zoek naar nieuwe verbindingen tussen technologische ontwikkelingen en maatschappelijke vraagstukken.

IPKW als eventlocatie

Met verschillende eventruimtes op het park is IPKW dé plek als je iets wilt organiseren op het gebied van energie, recycling, mobiliteit, nieuw materiaalgebruik of design. Ook voor onderwijsgerelateerde bijeenkomsten is het park uitermate geschikt. Er zijn zowel kleinere kant-en-klare ruimtes (inclusief audiovisuele middelen) als volledig zelf in te richten fabriekshallen te huur. Hiermee bieden we mogelijkheden voor 10 tot 1.000 personen en voor zowel bijeenkomsten en workshops als productlanceringen en congressen.

Industrial Studios

Bij Industrial Studios kom je samen om elkaar te ontmoeten, kennis uit te wisselen, te verbinden en elkaar te inspireren. Door de combinatie van de industriële en inspirerende uitstraling én het feit dat je midden in het hart van een duurzame bedrijvencampus bent, ervaren jouw gasten een event met energie voor de toekomst.

Door een actieve verbinding met de campus te maken, in de vorm van bedrijfsbezoeken, gastsprekers of keynotes en workshops, zorgen we ervoor dat jouw event je gasten inspireert, activeert en anders naar de toekomst laat kijken!


© 2023 Industriepark Kleefse Waard | KVK 09138313