events

De statige Hoofdstraat vol met bomen, de historische fabrieksgebouwen en de innovatieve bedrijven op IPKW. Samen zorgt het voor een bijzondere setting voor evenementen en bijeenkomsten. Of het nou gaat om kleine vergaderingen, livestreams in een studio of om grote events met 700 personen: alles is mogelijk met Industrial Studios op IPKW.

Lees meer
Meer weten over de eventmogelijkheden?

Bel of mail Cas

IPKW als locatie voor events

Op Industriepark Kleefse Waard worden diverse events op het gebied van duurzaamheid, energie, recycling en mobiliteit georganiseerd. Dit is dé plek om tot nieuwe inzichten te komen en kennis uit te wisselen. IPKW organiseert zelf ook activiteiten, zoals samen met Kiemt The Future of Us.  De events worden vanaf 2024 gefaciliteerd door Industrial Studios.

Je event op IPKW bij Industrial Studios

Bij Industrial Studios kom je samen om elkaar te ontmoeten, kennis uit te wisselen, te verbinden en elkaar te inspireren. Door de combinatie van de industriële en inspirerende uitstraling én het feit dat je midden in het hart van het meest duurzame bedrijventerrein van Nederland bent, ervaren jouw gasten een event met energie voor de toekomst.

Door een actieve verbinding met de campus te maken, in de vorm van bedrijfsbezoeken, gastsprekers of keynotes en workshops, zorgen we ervoor dat jouw event je gasten inspireert, activeert en anders naar de toekomst laat kijken!

Klik op de verschillende event- en vergaderruimtes voor meer info.


© 2024 Industriepark Kleefse Waard | KVK 09138313