events

Kennis uitwisselen

De statige Hoofdstraat vol met bomen, de historische fabrieksgebouwen en de innovatieve bedrijven op IPKW. Samen zorgt het voor een bijzondere setting voor evenementen en bijeenkomsten. Of het nou gaat om kleine vergaderingen, livestreams in een studio of om grote events met 1.000 personen: alles is mogelijk op IPKW.

Lees meer
Meer weten over de eventmogelijkheden?

Bel of mail Cas

IPKW als organisator

IPKW organiseert zelf events op het gebied van onder andere duurzaamheid, energie, recycling en mobiliteit. Dit doen we om tot nieuwe inzichten te komen en kennis uit te wisselen. Het liefst organiseren we samen met andere partijen. Zo is IPKW medeorganisator van The Future of Us en initiatiefnemer van de eventreeks Innovate Meetup. Hierbij gaan we actief op zoek naar nieuwe verbindingen tussen technologische ontwikkelingen en maatschappelijke vraagstukken.

IPKW als eventlocatie

Met verschillende eventruimtes op het park is IPKW dé plek als je iets wilt organiseren op het gebied van energie, recycling, mobiliteit, nieuw materiaalgebruik of design. Ook voor onderwijsgerelateerde bijeenkomsten is het park uitermate geschikt. Er zijn zowel kleinere kant-en-klare ruimtes (inclusief audiovisuele middelen) als volledig zelf in te richten fabriekshallen te huur. Hiermee bieden we mogelijkheden voor 10 tot 1.000 personen en voor zowel bijeenkomsten en workshops als productlanceringen en congressen.

Industrial Studios

Industrial Studios biedt een alternatief voor fysieke events: een volledig ingerichte en bemande studio in een sfeervolle industriële hal. Deze professionele ‘plug and play’ studio is geschikt voor livestreams, opnames, fysieke en hybride events en is te gebruiken voor bijvoorbeeld een online presentatie, webinar of muziek-livestream.


© 2023 Industriepark Kleefse Waard | KVK 09138313