Webinar Mobiliteitsscan

kalender27/02/2024
klok12:15 - 13:00
locatieOnline

Wil je ontdekken hoe jouw organisatie het woon-werkverkeer kan verbeteren, kosten kan reduceren en tegelijkertijd de CO2-uitstoot kan verminderen? Schrijf je dan in voor ons gratis lunchwebinar over de Mobiliteitsscan op dinsdag 27 februari, van 12.15 uur tot 13.00 uur. In een sessie van slechts drie kwartier laten we je zien hoe een mobiliteitsscan waardevolle inzichten kan bieden, zoals:

  • Inzicht in reisafstanden van jouw medewerkers.
  • Het aantal medewerkers dat binnen een geschikte fiets- of e-bike afstand woont.
  • Potentiële CO2-reductie door aanpassingen in het reisgedrag.
  • Het verminderen van ziekteverzuim door actieve stimulatie van duurzaam reizen.

Mobiliteitsuitdagingen

Vrijwel iedere organisatie staat voor mobiliteitsuitdagingen, zoals slechte OV-bereikbaarheid, overvolle parkeerplaatsen, hoge reiskosten, laag fietsgebruik, of hoog ziekteverzuim. Sturen op mobiliteit kan je als organisatie veel vitaliteit, duurzaamheid, aantrekkelijk werkgeverschap of kostenreductie opleveren. De Mobiliteitsscan biedt werkgevers een solide startpunt om deze uitdagingen aan te pakken. Het verschaft inzicht in kenmerken en potentie van woon-werkverkeer, essentieel voor het ontwikkelen van een doeltreffend mobiliteitsbeleid, en helpt specifiek bij het verzamelen van gegevens voor het Besluit CO2-reductie werkgebonden personenmobiliteit.

Praktijkvoorbeeld

Een praktijkvoorbeeld komt van ons industriepark. Maurice den Biesen, projectleider van Industriepark Kleefse Waard, deelt zijn ervaringen met de mobiliteitsscan en vertelt hoe het IPKW helpt hun duurzaamheidsambities waar te maken.

recente events


© 2024 Industriepark Kleefse Waard | KVK 09138313