SPIE-Industry

Robert Schoolkate, Business Unit Manager SPIE-Industry
'Door initiatieven vanuit het park, zoals de Greenhouse en de Green Industry Events, ontstaan er interessante contacten en innovatieve samenwerkingen'

"Dankzij de faciliteiten die Industriepark Kleefse Waard (IPKW) biedt en dankzij de aanpak van het parkmanagement ontstaat er een omgeving waarin het voor ons en onze klanten prettig samenwerken is. Door allerhande initiatieven vanuit het park, zoals de Greenhouse en de Green Industry Events, ontstaan er bovendien interessante contacten waarbinnen innovatieve en duurzame producten en diensten worden ontwikkeld. Dit sluit naadloos aan bij de ambitie en visie van SPIE: Het gezamenlijk met onze klanten ontwikkelen van een betere toekomst door het aanbieden van innoverende en duurzame oplossingen.

Daarnaast is het park met zijn industrieel erfgoed voor onze medewerkers een inspirerende omgeving. IPKW is in staat op een fraaie manier de historische elementen tot hun recht te laten komen, maar dan wel ingebed in een hoogwaardige technologische infrastructuur. Ook daarin zien we de overeenkomsten met datgene wat SPIE nastreeft. Kortom: we voelen ons als SPIE volledig thuis op IPKW."

Website

< back