Aanleg van het groen bij gebouw KB

VIC Landscapes is begonnen met het aanplanten van bomen en planten in en rondom Gebouw KB. In samenwerking met tuinarchitect Bart Haverkamp van Bart en pieter zijn alle bomen en planten op een losse manier geplaatst, wat resulteert in een ruige en groene omgeving. Het doel van het groen is om het industriële karakter van het gebouw te versterken met natuurlijke elementen.

Groen voegt esthetische waarde toe aan een gebouw en zijn omgeving. Het kan de uitstraling van een werkruimte verbeteren en een positieve indruk achterlaten bij bezoekers, klanten en werknemers. Het creëert een meer uitnodigende en aantrekkelijke werkomgeving.

Boomsoorten als de Pinus, eik en berk, samen met onderbeplanting zoals varens, grassen en boshyacinten worden gebruikt om de sfeer van een Veluws bos te creëren.

De plantsoorten die buiten zijn toegepast, kunnen niet goed groeien in een binnenklimaat. Daarom is er binnen gekozen voor tropische bomen met een losse groeiwijze, waardoor daar ook het beeld van een bos ontstaat.

Partners:
Schipper Bosch
Space Encounters
Zus Office

ander nieuws


© 2024 Industriepark Kleefse Waard | KVK 09138313