Wattsun Mobile Experience Center

Graag nodigt IPKW-er Wattsun klanten, partners en andere geïnteresseerden uit om een bezoek te brengen aan het splinternieuwe, zelfvoorzienende Wattsun Mobile Experience Center. Ontdek de mogelijkheden van mobiele, duurzame energie voor jouw mobiele werkplek en laat je inspireren door hun innovatieve oplossingen.

Ervaar het zelf
In het Experience Center ervaar je zelf hoe het is om – zonder stroomnet of vervuilend aggregaat – te kunnen werken met zelf opgewekte stroom. Bovendien helpen Wattsun specialisten je met duurzame oplossingen voor jouw energievraagstuk en vertellen ze je over toekomstige producten.

Zelfvoorzienend
Het Experience Center is voorzien van zonnepanelen op het dak van de 20 fts-container. deze zijn verbonden met Wattsun producten. Hierdoor heeft het Experience Center altijd voldoende energie om het licht te laten branden, te verwarmen, om koffie te kunnen zetten en te kunnen werken.

Locatie
Het Experience Center is een mobiele, omgebouwde zeecontainer. Het biedt een werkplek en ontmoetingsmogelijkheden. Dankzij de glazen pui is het Experience Center ideaal voor beurzen en andere evenementen. Meestal is het Experience Center te vinden tegenover het hoofdkantoor van Wattsun op IPKW.

Kom meer te weten over het experience center via de link en ga binnenkort eens op bezoek om Wattsuns innovatieve oplossingen zelf te ervaren!

ander nieuws


© 2024 Industriepark Kleefse Waard | KVK 09138313