Green Industry Event, een kickstart voor innovatie!

De toekomst is groen! Ook de industrie kijkt vooruit naar een verantwoorde wereld die minstens net zo veel mogelijkheden biedt als het heden. Maar hoe ziet deze toekomst er uit? In samenwerking met stichting KiEMT organiseert IPKW een lezingenreeks die deze vooruitblik presenteert. Onder de naam Green Industry organiseren wij vanaf nu ieder kwartaal een lezing met interessante onderwerpen, vooraanstaande sprekers en een gezellige netwerkborrel.
 
10 mei: de kick-off
Op 10 mei organiseren wij onze eerste Green Industry lezing. De bijeenkomst zal geheel in het teken staan van jong ondernemerschap, met voorbeelden van innovatieve start-ups die voortgekomen zijn uit Incubators. Tevens is er de mogelijkheid voor een unieke inkijk in de spiksplinternieuwe EMT Incubator van IPKW Greenhouse.
 
Programma
Green Industry verzorgt een kort middagprogrammavan 15:45 tot 18:00 uur.

Aart van Veller

Onder leiding van Aart van Veller zullen er inspirerende, korte presentaties van jonge ondernemers te zien zijn. Met onder andere:

  • Bleurise (van Incubator Yes! Delft) die zijn uitgeroepen tot de top 50 meest innovatieve bedrijventer wereld.
  • Urban Hotspring (van Incubator Dnamo Rotterdam), die industriĆ«le restwarmte gaan gebruiken voor een nieuw stedelijk badhuis.
  • HAMPI (van Incubator Dnamo Rotterdam), succesvol in het produceren van wegwerpservies, gemaakt van palmbladeren.
- Een inkijk in onze nieuwe Greenhouse ruimtes.
- Een netwerkborrel waar de aanwezige industriĆ«len, ondernemers, bestuurders en andere innovators elkaar kunnen ontmoeten. 
 
Er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar dus stuur uw naam naar rsvp@ipkw.nl om u aan te melden.
 
< back