Ome Joops Tour zet zich in voor de voedselbank

Elk jaar maken zo’n 11.000 Gelderlanders gebruik van de voedselbank. Ome Joop’s Tour, huurder op IPKW, zet zich dit jaar samen met Omroep Gelderland in voor de landelijke actie ‘Samen voor de Voedselbank’ en roept iedereen op om mee te helpen en samen eten in te zamelen voor dit goede doel. Ome Joop’s Tour organiseert jaarlijks een fietstour door Nederland voor kinderen die met hun familie rond moeten komen van een beperkt budget en soms ook gebruik moeten maken van de voedselbank. Om hen ook rondom de Kerst te helpen zet Ome Joops Tour een actie op waarbij iedereen, waaronder bedrijven, sportclubs, scholen maar ook individueel aan kunnen bijdragen!

Inzamelactie op IPKW

Op zondagavond 11 december van 19.00 – 22.00 uur en op maandag 12 december tussen 10.00 - 22.00 uur kan iedereen levensmiddelen, houdbaar tot medio 2017, inzamelen bij de loods van Ome Joops Tour op IPKW, zie http://www.ipkw.nl/plattegrond voor de locatie van Ome Joops Tour op IPKW.
Hieronder staat een lijstje met tips voor houdbaar eten om in te zamelen.

Speciale radio uitzending ‘de vette ketting’

Op beide dagen tussen 19.00 – 22.00 uur is er een speciale radio uitzending van ‘de vette ketting’ live op facebook te volgen https://www.facebook.com/omejoopstour. Als bedankje voor de ingezamelde producten krijg je warme chocolademelk.

Boodschappenlijstje:

Pasta
Rijst
Pastasaus
Groente/fruit in blik
Houdbare zuivel
Koffie/thee
Koffiemelk
Soep in blik
Broodbeleg: hagelslag, jam

Kijk voor meer informatie op facebook van Ome Joops Tour of de website van Omroep Gelderland

< zürrück