Netwerkbijeenkomst 'succesvol kopen of verkopen? Juist nu!'

Dutch Dream Group organiseert op 2 november de Netwerkbijeenkomst: Succesvol kopen of verkopen? Júist nu!. Deze bijeenkomst is voor ondernemers, MBI, MBO en relaties en zal plaats vinden op IPKW.

 

Waarom is juist nu het moment om een bedrijf te kopen of verkopen? Dat nemen we nader onder de loep tijdens onze netwerkbijeenkomst op 2 november. Afgelopen periode was al succesvol voor vele overnames en de kansen nemen toe. Daar zijn meerdere redenen voor. De economie is positief gestemd, er is voldoende geld beschikbaar en ondernemers kunnen weer verkopen met een goede basis voor de toekomst. 


Vanaf 18.30 uur ontvangen we u met een kopje koffie. Om 19:00 uur begint het programma en de avond wordt rond 22.00 uur afgesloten met een borrel.


De volgende sprekers delen graag hun visie en praktijkervaring met u:
- Marc Barth: Marc heeft na een intensief traject in juli dit jaar zijn Management Buy-out van Uniserve B.V. (Store-IT) succesvol afgerond. Hij komt zijn ervaring over het traject en tips & tricks met u delen. 

Een adviseur van ABN AMRO zal hun zienswijze op overnames en mogelijkheden om te financieren toelichten. Welke kansen zijn er? Hoe gaan banken op dit moment om met financieringen, in het bijzonder gerelateerd aan overnames?


Namens Antea Participaties zal Roelant Scheepens zijn visie delen gebaseerd op de kansen die Antea ziet en waar en waarom ze in ondernemingen en ondernemers investeren.

 
- Marc Hoogvliet: Op basis van een bewezen profiling methodiek (gebaseerd op sessies met honderden ondernemers) helpen we ondernemers en investeerders om overnames succesvoller te laten verlopen. We geven u graag een inkijkje in deze aanpak.


Maak kennis met ons nieuwe thuis in Arnhem

Dit keer bent u van harte welkom op Industriepark Kleefse Waard te Arnhem. Na het inhoudelijk programma nodigen wij u graag uit voor een hapje en drankje in het nieuwe 'huis' van Dutch Dream Group te Arnhem. We geven u graag een korte rondleiding! 


Aanmelden
Wilt u aanwezig zijn bij deze inspirerende netwerkbijeenkomst dan kunt u zich aanmelden via onze website, per e-mail (info@dutchdreamgroup.nl) of telefoon (088-3551400). Voor aanvang van de bijeenkomst ontvangt u van ons een bevestiging en routebeschrijving. Als relatie zijn er geen kosten verbonden aan deze avond.


Wij zien er naar uit u te mogen ontvangen!

< zürrück