Werken in het hart van de energietransitie?

Op IPKW is Connectr volop aan de slag met het versnellen van de energietransitie. Om hier invulling aan te geven is er naast het Innovatielab en de diverse Shared Facilities de mogelijkheid voor het huren van een flex-werkplek of kantoor.

Over de Shared Offices

De Shared Offices is een inspirerende locatie waar ondernemers, die zich bezighouden met (het versnellen van) de energietransitie, de mogelijkheid hebben zich te omringen met like-minded people. Je zit hier bovenop de versnelling van de energietransitie doordat je bent omgeven door onder andere testlocaties waar innovaties worden uitgetest èn in de praktijk worden gebracht. Naast de flex-werkplekken kun je ook gebruikmaken van onze stilteruimte, werkruimte, vergaderruimtes voor 6 tot 10 personen en een digitale vergaderruimte. 

Huurmogelijkheden

Bij de Shared Offices zijn er diverse mogelijkheden om te huren. Zo zijn er in totaal 100 flex-werkplekken te huur en 7 kantoren. Van deze 100 flex-werkplekken zijn er inmiddels 20 verhuurd. Mooi nieuws is dat de eerste huurovereenkomst van een kantoor is ondertekend door Kiemt. We verwachten deze week de tweede overeenkomst te ondertekenen.

Stichting Kiemt eerste huurder van een kantoor

We zijn blij met de komst van Kiemt. Naast dat Kiemt kernteamlid van Connectr is, zijn zij de verbindende factor in de energietransitie. Door hun komst is Connectr nog meer in staat om een versnellende rol te vervullen in de energietransitie.

Ben je opzoek naar een kantoor of flex-werkplek?

Wil jij je ook omgeven met bedrijven die zich richten op het versnellen van de energietransitie en zoek je hiervoor een bruisende werklocatie? Neem dan contact op met Marc Hiddink. Hij is bereikbaar op marc@connectr.nu en via 06-303 421 13

ander nieuws


© 2024 Industriepark Kleefse Waard | KVK 09138313