Vacature: stagiair marketing en communicatie

Hi online & offline communicatie held! Volg jij momenteel de opleiding in de richting van Marketing en Communicatie en ben jij op zoek naar een stage waar je alles mag leren over het communicatievak? Dan is een stage bij Industriepark Kleefse Waard (IPKW) écht iets voor jou!

Jouw rol als stagiair
Als stagiair ondersteun je verschillende collega’s in diverse communicatie activiteiten. Je komt terecht in een omgeving waar geen dag hetzelfde is en waar je veel kunt leren. Je maakt onderdeel uit van een team en werkt volledig mee in de dagelijkse gang van zaken. Samen werken we aan onze online en offline zichtbaarheid. Hierin weet jij als geen ander om content zo pakkend mogelijk te maken, denk bij content aan: tekst, foto en video.  

Verder zullen jouw werkzaamheden o.a. bestaan uit het beheren van de website en de socials en het uitvoeren van diverse communicatie-activiteiten, zowel online als offline.

Natuurlijk is er ook veel ruimte voor eigen initiatief. Kortom een veelzijdige stage waarin je jouw creativiteit kwijt kan.

Jouw profiel

  • Je volgt een Marketing en Communicatie gerelateerde HBO opleiding en bent toe aan de praktijk;
  • Je hebt al enige kennis over Marketing, Communicatie en Social Media;
  • Je hebt een frisse creatieve blik en bent ondernemend en ambitieus;
  • Beschikbaarheid voor minimaal 5 maanden.

Wat we jou bieden

  • Een afwisselende en uitdagende stage en hiermee bedoelen wij; geen dag is hetzelfde;
  • Een fijne werkplek binnen een informeel, klein en gezellig team;
  • Veel ruimte voor eigen inbreng en creativiteit;
  • Een kantoor in Arnhem;
  • Maandelijkse stagevergoeding.

Over Industriepark Kleefse Waard
IPKW is uitgeroepen tot het meest duurzame bedrijventerrein van Nederland. Op de cleantech campus zijn alleen bedrijven en initiatieven gevestigd die zich richten op een betere toekomst dankzij schone technologie (cleantech), met name gericht op de energietransitie en circulaire economie. Het terrein is een mix tussen een levendige creatieve broedplaats en de robuuste uitstraling van de op het terrein gevestigde (maak)industrie.

IPKW ondersteunt en faciliteert samenwerkingen, ontmoetingen en realisatie van projecten. Hier werken we aan een community waar de gebruikers van het park zich thuis voelen, niet alleen om te werken maar ook om te lunchen, ontmoeten, ontspannen en sporten.

Interesse?
Stuur je sollicitatie (motivatie en cv) naar marloes@ipkw.nl. Voor informatie kun je contact opnemen met Marloes Huinink via marloes@ipkw.nl of 026 384 46 46. Uitgebreide informatie over IPKW is te vinden op onze website: ipkw.nl.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

ander nieuws


© 2024 Industriepark Kleefse Waard | KVK 09138313