Twee IPKW’ers in de race voor Jan Terlouw Innovatieprijs 2022

Innovaties die een duurzame impact maken op de maatschappij, zijn belangrijker dan ooit tevoren. Dit jaar wordt voor de 12de keer op rij de eervolle Jan Terlouw Innovatieprijs uitgereikt. Op donderdag 6 oktober 2022, tijdens het festival The Future of Us – Changing our ways, gaan de genomineerden pitchen voor de jury.

IPKW’ers H2Trac BV met de Elektrische trekker E-OX en HyMatters met de Waterstoftrailer zijn samen met Callic BV met de Aquathermie Skid genomineerd.

Expertcomité
De inschrijvingen zijn beoordeeld door het expertcomité aan de hand van een aantal criteria, waaronder innovativiteit, duurzaamheid, de (potentiële) economische waarde en de kwaliteiten van de onderneming in het innovatietraject. Zij hebben het expertcomité overtuigd door hun brede aanpak en duurzame business modellen.

De prijs is een erkenning voor deze visionairs en omvat 10.000 euro prijzengeld, een jaar lang Kiemt participantschap, een IP Smart scan van Octrooicentrum Nederland, onderdeel van het RVO en ruime media-aandacht.

ander nieuws


© 2024 Industriepark Kleefse Waard | KVK 09138313