The Economic Board reikt Parel-award uit aan IPKW’er HyGear

Op 7 december vond op Industriepark Kleefse Waard (IPKW) in Arnhem alweer de vierde lunchbijeenkomst met Tweede Kamerleden plaats, rond Clean Mobility. Wij mochten Kamerlid Chris Stoffer van de SGP verwelkomen in onze regio. 

Op regelmatige basis organiseert The Economic Board lunchbijeenkomsten met Tweede Kamerleden. Het doel is de Kamerleden bij te praten over de ontwikkelingen in de regio. Daarbij voeren Kamerleden gesprekken met mensen uit bedrijfsleven, onderwijs en lokale politiek.

HyGear
De dag begon met een rondleiding bij HyGear door CTO Ellart de Wit. HyGear levert industriële gassen zoals waterstof, stikstof en zuurstof aan industriële eindgebruikers. Dit doet het bedrijf met een innovatieve methode waarbij de productie op locatie van de klant plaatsvindt. Tijdens de rondleiding vertelde De Wit hoe HyGear, begonnen als leverancier van gas, transformeerde naar een uniek bedrijf dat systemen levert om gas te produceren op locatie. Daarnaast ging hij in op de vele voordelen van waterstof als opslagmethode voor energie en de diverse mogelijkheden om waterstof te produceren. De rondleiding eindigde met een demonstratie van waterstof tanken.

Parel-award
Vanuit The Economic Board reikte directeur Sigrid Helbig vervolgens de Parel-award uit aan HyGear. Een award die wordt uitgereikt aan bijzondere, innovatieve of duurzame bedrijven in onze regio, in Food, Health of Energy. Ondernemers Kontakt Arnhem (OKA) droeg HyGear voor als Parel van de regio.

Lees het volledige bericht op theeconomicboard.com.

ander nieuws


© 2024 Industriepark Kleefse Waard | KVK 09138313