Stem op Gebouw AR voor de Heuvelink Architectuurprijs 2020

Architectuurcentrum CASA organiseert dit jaar traditiegetrouw de Heuvelinkprijs, dé tweejaarlijkse Arnhemse architectuurprijs voor het beste nieuwbouwproject. De finalisten dingen mee naar de vakjury- en de publieksprijs. Eén van de genomineerde projecten is Gebouw AR op IPKW.

Waardering voor schoonheid
In opdracht van Schipper Bosch is op IPKW Gebouw AR verrezen. Niet alleen een functioneel ‘opslaggebouw’, maar ook een bijzonder architectonisch object. Architectenbureau Space Encounters gaven we de opdracht om een opslaggebouw te ontwerpen voor logistieke diensten met ook ruimte voor kantoren. De uitdaging was om dit aan te laten sluiten bij de oude industriële gebouwen op IPKW die dit nieuwe bouwwerk vergezellen.

Publieksprijs
Naast de vakjuryprijs wordt een publieksprijs georganiseerd in samenwerking met dagblad De Gelderlander. Ga naar www.casa-arnhem.nl voor meer informatie over de zeven genomineerde projecten en breng voor 17 september jouw stem uit! De winnaars van beide prijzen zullen op 18 september bekend worden gemaakt.

ander nieuws


© 2024 Industriepark Kleefse Waard | KVK 09138313