Spot IPKW op de interactieve kaart Lifeport

IPKW is nu ook te vinden op de interactieve kaart Lifeport van The Economic Board. Via deze kaart kunnen organisaties inzicht krijgen in relevant onderzoek, potentiële partners voor samenwerking en beschikbare kennis binnen of buiten hun eigen vakgebied in de regio Arnhem – Nijmegen – Wageningen.

‘Het barst hier van de innovatie en kennis. Met Lifeport laten we zien wat we allemaal in huis hebben op het gebied van Health, Hightech, Energy en Food’, aldus Sigrid Helbig, directeur van The Economic Board.

Het verhaal over de kracht van de regio Arnhem – Nijmegen – Wageningen gaat vooral over fantastische innovaties, samenwerkingen, vernieuwde bedrijven en baanbrekende projecten. Het verhaal over een betere, gezondere en duurzamere wereld is nu zichtbaar in de interactieve kaart Lifeport.

De kaart biedt verschillende zoekmogelijkheden op trefwoord, op bedrijfstak of als schatkaart waarmee je zelf kunt rondstruinen om te stuiten op verrassingen. Vind IPKW via de categorieën ‘Energy’/’Circulair’/’Duurzaam’.

Bekijk de kaart via: Lifeport, innovatie met een menselijke kant voor toekomstige generaties

ander nieuws


© 2024 Industriepark Kleefse Waard | KVK 09138313