Nieuw kantoor voor EY in herontwikkeld Gebouw LB op IPKW

Op 2 januari 2019 is de gerenommeerde dienstverlener EY verhuisd naar de tweede verdieping in Gebouw LB op Industriepark Kleefse Waard (IPKW) in Arnhem. Het volledig herontwikkelde en duurzame nieuwe kantoor sluit uitstekend aan bij de ambitie van EY. EY is om meerdere redenen naar IPKW verhuisd. Niels van den Broek, Associate Partner Tax bij EY: ‘EY Arnhem was tien jaar gevestigd aan Meander op Businesspark IJsseloord. We vroegen ons af wat wij wilden gaan doen: hier blijven en het gebouw aanpassen aan de eisen van nu of verhuizen. Aanpassen zou een behoorlijke financiële en tijdrovende investering zijn. Daarnaast hebben we gekeken naar de wensen van onze klanten en medewerkers. Uiteindelijk kwam het duurzame bedrijventerrein IPKW als beste keuze naar voren.

Peter Koolstra, Associate Partner Accountancy bij EY: “De wereld verandert heel snel en EY past zich voortdurend aan deze veranderingen aan. IPKW kwam al snel bij ons in beeld omdat op het terrein bedrijven en start-ups zijn gevestigd die zich met innovatieve en clean tech productie en/of dienstverlening bezig houden. Wij hebben een speciale propositie die past bij deze doelgroep: EYnovation. Via een vaste contactpersoon wordt een ondernemer gekoppeld aan de juiste personen met relevante kennis in ons netwerk, gericht op de groeifase waarin de ondernemer zich bevindt. EYnovation bestaat uit verschillende programmaonderdelen die de ondernemers ondersteunen in hun groeiambitie. Door onze verhuizing zitten we dicht bij het vuur.”

Eerste werkdag
De eerste werkdag op IPKW voor de medewerkers van EY was op 2 januari jl. IPKW’er Tijn van Orsouw maakte de binnenkomst extra bijzonder door een welkomstboog te maken met give-away tassen voor alle medewerkers.

Op vrijdag 18 januari organiseerde EY een groot welkomstfeest in de industriële hal in Gebouw VB voor alle medewerkers. Kevin Rijke, directeur van IPKW overhandigde vooraf twee oranje IPKW fietsen aan Hans-Paul Visser, Partner Tax EY.

Gebouw LB
Gebouw LB is een drie verdiepingen tellend pand dat in de jaren dertig en veertig van de vorige eeuw is gebouwd en dat lange tijd dienst heeft gedaan als industrieel onderkomen voor het produceren van machines voor AkzoNobel. Het gebouw staat symbool voor IPKW als geheelproject, waarbij we op een vernieuwende wijze renoveren, moderniseren en verduurzamen. Hierbij voldoet het gebouw aan de wensen en eisen van deze tijd, zonder dat de sfeer en kwaliteit van het oorspronkelijke pand verloren gaan.

Allereerst is begonnen met het opknappen van de begane grond, eerste verdieping en de gevels. De derde verdieping is in 2017 volledig gerenoveerd, met Parker als eerste huurder voor deze verdieping. Tijdens de renovatie van de derde verdieping is een gedeelte van de tweede verdieping meegenomen. In 2018 is de tweede verdieping en tevens de laatste verdieping van het pand, verder gerenoveerd voor EY. Begin 2019 hebben zij hun intrek genomen in dit vernieuwde pand.

Er zijn nog een aantal ruimtes beschikbaar in Gebouw LB. Kijk op ipkw.nl/aanbod of neem contact op met Marc Hiddink via marc@ipkw.nl of 026-3844646.

ander nieuws


© 2024 Industriepark Kleefse Waard | KVK 09138313