Morgen bij Industrial Studios op IPKW: Techathon 2021!

Tijdens de Techathon gaan 10 teams, bestaande uit een mix van studenten en werknemers van high potential bedrijven, aan de slag om een creatieve oplossing te verzinnen op het gebied van circulaire herontwikkeling van vastgoed. Specifiek: hoe kan het Rijksvastgoedbedrijf Stationsplein-West 30 in Arnhem herontwikkelen tot circulair vastgoed? Welke technieken moeten worden ingezet? En welke businesscase sluit het beste aan bij de doelstellingen?

De jury bestaat uit Marleen Hermans, Erik Boer, Jan van der Doelen, Maurice Limmen en Laurens de Vrijer. Zij bepalen welk team de beste oplossing presenteert. Het winnende team krijgt een mooi geldbedrag en natuurlijk een unieke ervaring!

Het doel van de herontwikkeling van Stationsplein-West 30 in Arnhem is het minimaliseren van het benodigde aantal grondstoffen, bestaande materialen zoveel mogelijk te hergebruiken en bio-based materialen toe te voegen. Met deze Techathon wil de technische sector helpen dit doel te realiseren en het samenwerken tussen bedrijven en onderwijs stimuleren. Iets wat we op IPKW graag zien, doen en aanmoedigen!

Kijk voor meer informatie op hier.

!! De nieuwe maatregelen zorgen voor de nodige aanpassingen, maar door de flexibiliteit van de studio is het event helemaal Corona-proof. Bij vragen hierover kun je gerust contact met ons opnemen via 026 362 9212 of mail naar info@industrialstudios.nl.

ander nieuws


© 2024 Industriepark Kleefse Waard | KVK 09138313