IPKW’er Save Plastics is circular hero

De Week van de Circulaire Economie is afgetrapt met de De Nationale Conferentie Circulaire Economie. Tijdens deze conferentie heeft IPKW’er Bram Peters van Save Plastics de Circular Award in de categorie “Circular Hero 2022” ontvangen.

De Award werd tijdens een onverwacht bezoek met cameraploeg uitgereikt door Versnellingshuis Nederland Circulair namens het Ministerie van Infrastructuur en Waterstaat.

Het juryrapport luidt als volgt:
“Ooit was hij boswachter, maar besloot in 2010 het roer drastisch om te gooien. Met zijn bedrijf save pastics redt Bram Peters plastic afval van de verbrandingsoven en uit de natuur. Hij ziet geen plastic afval, maar een waardevolle grondstof.

Bram onderneemt vanuit een pure, intrinsieke drijfveer met de missie om zoveel mogelijk plastic te redden. Hij redt ruim 2 miljoen kilo afvalplastics per jaar en ook al is dat misschien maar 0,2% van de totale berg, de jury vindt dat een indrukwekkende en belangrijke prestatie. De jury vindt dat we met meer Brams een heel eind zouden opschieten.

Idealisme dat leidt tot concrete business die gepaard gaat met een slimme en krachtige communicatiestrategie. Het is duidelijk dat ook Bram een Circular Hero is!”

Bron: saveplastics.nl

ander nieuws


© 2024 Industriepark Kleefse Waard | KVK 09138313