IPKW zoekt enthousiaste stagiair(e) evenementenmedewerker

Als stagiair(e) evenementenmedewerker zal je werkzaam zijn bij Industriepark Kleefse Waard (IPKW). IPKW is een prijswinnend bedrijventerrein waarop meer dan 90 gespecialiseerde bedrijven zijn gevestigd in de productie en/of clean tech industrie. Dit zie je zowel in de bedrijven als de events terug komen. Op dit park zijn zowel kleinere kant-en-klare ruimtes als volledige lege fabriekshallen te huur. Deze ruimtes bieden mogelijkheden om zowel kleinere als grotere evenementen te organiseren.

Op het park is ook Industrial Studios gevestigd. Dit is een volledig ingerichte en bemande studio in een sfeervolle industriële hal. Deze professionele ‘plug and play’ studio is geschikt voor livestream, opnames, fysieke of hybride events en te gebruiken voor diverse doeleinden. Bijvoorbeeld een online presentatie, webinar of award- en talkshows.

Industrial Studios is een label van Industriepark Kleefse Waard (IPKW) en Nightlife Productions. Door onze kennis en ervaring te bundelen kunnen we organisaties helpen en ontzorgen bij het realiseren van hun (online) evenement in een industriële en stoere omgeving. Meer informatie over de studio vind je op www.industrialstudios.nl.

Taken

Als stagiair(e) voer je verschillende werkzaamheden uit op het gebied van evenementen. Denk hierbij aan het facilitair voorbereiden van bijeenkomsten, contact en afstemming met opdrachtgever, afstemming met leveranciers zoals de catering, offertes maken, draaiboeken opstellen en overige facilitaire zaken.

Daarnaast zal je samen met de eventmanager een breed scala aan evenementen organiseren; evenementen die vanuit IPKW zelf worden georganiseerd of vanuit een externe opdrachtgever. Dit gaat met name om events in de Industrial Studios op IPKW.

Het is een meewerkstage, geen afstudeerstage, waar je werkzaam zal zijn bij IPKW facility services en onderdeel uitmaakt van het parkmanagement van IPKW. Het parkmanagement bevindt zich centraal op het park tussen de bedrijven in een dynamische omgeving.

Vereisten

– MBO of HBO 3e jaar, voorkeur een event- of facilitaire opleiding;
– Jij bent in staat zelfstandig te werken;
– Jij bent een organisator met goede communicatieve vaardigheden;
– Jij neemt initiatief en bent flexibel.

Wij bieden…

Wij bieden je een bijzondere en uitdagende werkomgeving die volop in beweging en in ontwikkeling is. Je komt terecht bij een jonge organisatie met een open en informele sfeer.  Start-periode bij voorkeur begin februari 2022 voor een periode van minimaal 5 maanden, stagevergoeding beschikbaar.

Stuur je motivatiebrief en CV naar Cas van Horck: cas@ipkw.nl. Voor vragen kun je contact opnemen via 06- 52368292. Uitgebreide informatie over IPKW is te vinden op www.ipkw.nl.

ander nieuws


© 2024 Industriepark Kleefse Waard | KVK 09138313