IPKW zoekt een gevelreiniger

90 hectare groot, negentig grote en kleine bedrijven, evenementenhallen, historische en nieuwe gebouwen, veel groen en water, omsloten door een hek en 24/7 open en beveiligd. Dat is het terrein van Industriepark Kleefse Waard (IPKW) in Arnhem, een omgeving vol dynamiek en uitdagingen. Hier werken we aan een community waar de gebruikers van het park zich thuis voelen, niet alleen om te werken maar ook om te lunchen, ontmoeten, ontspannen en sporten.

De basis van deze beleving is een technisch goede en verzorgde omgeving. Om dat te waarborgen zoeken wij – de beheerdersorganisatie die eigenaar is van het terrein en de gebouwen – een gevelreiniger voor onze afdeling Technisch Beheer en Onderhoud (TBO).

Wij zoeken

We zoeken iemand die alle reinigingswerkzaamheden aan gevels van de verschillende gebouwen op ons terrein verricht. Met gevelreiniging wordt de gevel schoongemaakt van algen, aanslag, stof, zand en ander vuil. Iedere gevel behoeft zijn eigen aanpak in onderhoud. Je gaat zelfstandig aan de slag met specialistische reinigingsproducten. Ook onderhoud je kozijnen. Door jouw werk, zorg jij ervoor dat het vuil en vocht niet in de gevels trekt of voor beschadigingen zorgt. Als gevelreiniger lever je dus een belangrijke bijdrage aan het behoud van onze gebouwen.

Jouw werkzaamheden bestaan uit:

  • Het schoonmaken van buiten gevels
  • Het verwijderen van algen, aanslag, stof, zand, mossen, zout, etc.
  • Het behandelen van gevels
  • Het onderhouden van kozijnen
  • Het schoonmaken van goten en afvoeren

Het team TBO bestaat uit een coördinator, een elektricien, een timmerman en een dakdekker/loodgieter. Je zult soms ook op deze aandachtsgebieden assistentie verlenen. Het team TBO zorgt ook de op- en afbouw van evenementen op IPKW, jij dus ook.

Wie ben jij

Je hebt relevante werkervaring. We vinden het belangrijk dat je zelfstandig kunt werken en dat je collegiaal bent. Uiteraard hou je van lekker buiten werken, ben je niet bang om op hoogte te werken en houd je van aanpakken.  

Je bent communicatief vaardig, kijkt om je heen en handelt snel als zich een probleem voor doet. Als vanzelfsprekend heb je oog voor detail en streef je een hoge kwaliteit na. Je bent flexibel om andere collega’s te helpen als dat nodig is.

Je beschikt over een rijbewijs BE. Niet vereist, wel prettig: een VCA-certificaat.

Je bent woonachtig in of rond Arnhem.

Wij bieden

Je gaat werken bij een trots bedrijf, want wij zijn trots op de kwaliteit van ons werk én op onze gebouwen. Wij bieden jou een zelfstandige fulltime baan (40 uur) in een leuk klein team met vaste collega’s in een open en informele sfeer. Je salaris is marktconform, afhankelijk van je leeftijd, ervaring en opleiding.

De werkdagen zijn in principe van maandag t/m vrijdag en wij bieden een contract voor bepaalde tijd (1 jaar) met intentie tot vast.

Kleding en PBM’s worden beschikbaar gesteld.

Interesse?

Stuur je sollicitatie (motivatie en cv) uiterlijk vrijdag 2 december as naar meedoen@ipkw.nl.

Donderdag 8 december as vindt de eerste sollicitatieronde plaats.

Voor informatie over de procedure en/of de functie kun je contact opnemen met Maartje Blij: maartje@ipkw.nl of 026 384 46 46. Uitgebreide informatie over IPKW is te vinden op onze website: ipkw.nl.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

ander nieuws


© 2024 Industriepark Kleefse Waard | KVK 09138313