Innovatie, inspiratie en netwerken tijdens online event The Future of Us – Goes Digital op vrijdag 11 september

02-09-2020

Vanuit de Industrial Studios op IPKW vindt op vrijdag 11 september a.s. het congrestival The Future of Us – Goes Digital plaats. Een online event over de belangrijkste thema’s van nu: de energietransitie, circulaire economie en innoveren in coronatijd. Met diverse sprekers, netwerkmogelijkheden en vooral veel innovatie, energie en inspiratie.

Veelzijdig en inspirerend programma
The Future of Us is meer dan alleen een live-gesprek aan tafel maar biedt een veelzijdig programma met verschillende digitale podia, netwerkmogelijkheden en entertainment. Zo gaat Jan Douwe Kroeske, een ervaren radio- en televisiemaker en presentator, onder andere op bezoek bij verschillende innovatieve ondernemers en laat de nieuwste en duurzaamste projecten zien, waaronder een elektrische auto met geïntegreerde zonnecellen op het dak van duurzame autofabrikant Lightyear. Het nieuwe boek van Jan Jonker, Hoogleraar – Strategie op het snijvlak van strategie, transitie en duurzaamheid aan de Radboud Universiteit, over duurzaam organiseren wordt gepresenteerd. De Nationale Energiecommissaris Ruud Koornstra gaat samen met Ine Stultjens van Auping en Ton Hauzer, directeur van UC-Technologies en voorzitter van Metaalunie Gelderland in gesprek over innoveren in tijden van corona. Hoe kom je duurzaam de coronacrisis uit? Welke innovaties hebben juist nu het licht gezien en helpen de wereld een stap verder in de transitie?

Uitreiking Jan Terlouw Innovatieprijs
Tot slot is de uitreiking van de Jan Terlouw Innovatieprijs, voor de meest innovatieve en duurzame ondernemer van Oost-Nederland door niemand minder dan Jan Terlouw. Met de prijs, die dit jaar voor maar liefst de tiende keer wordt uitgereikt, geeft Kiemt duurzame innovatieve ondernemers een boost.

Gratis aanmelden
Kortom, dit wil je niet missen: meld je gratis aan via www.thefutureofus.nl en doe mee! Tijdens het online event kun je vragen, opmerkingen en ideeën inbrengen via de chatfunctie en is er ruime gelegenheid om elkaar te ontmoeten in de netwerkcarrousel.

Over The Future of Us
The Future of Us is een innovatief congrestival over de energietransitie en een circulaire economie. Dit evenement heeft de inhoud van een congres en de energie van een festival. The Future of Us wordt georganiseerd door Kiemt en Industriepark Kleefse Waard.

ander nieuws


© 2024 Industriepark Kleefse Waard | KVK 09138313