Industrial Studios gaat door in 2022

Met twee succesvolle jaren achter de rug pakt Industrial Studios door in 2022. De huidige studiolocatie in Gebouw KB op IPKW krijgt een grondige verbouwing. Hierbij krijgen vooral de faciliteiten een flinke upgrade voor meer comfort voor opdrachtgevers en bezoekers. Hét kenmerk van de studio – de industriële uitstraling – blijft behouden. Daarnaast blijft het serviceniveau hoog en zullen de opdrachtgevers ook in de nieuwe studio volledig ontzorgd worden.

Tijdelijk een nieuwe plek
Tijdens de verbouwing – vanaf 1 februari a.s. – zal de studio vanuit een naastgelegen pand, Gebouw LB, op IPKW operationeel zijn. Deze plek heeft dezelfde look and feel, service en diensten als de huidige studio, met een maximale capaciteit voor 75 personen (zonder 1,5 m afstand). Vraag de nieuwe brochure aan en bekijk alle mogelijkheden voor jouw online event.

Terugblikvideo 2021
In 2021 heeft Industrial Studios meer dan het dubbele aantal opdrachtgevers mogen verwelkomen ten opzichte van het jaar ervoor. Van online awardshows tot webinars en van bijscholingsdagen tot teampresentaties. Ook vonden er in de studio een groot aantal hybride events plaats, tot wel 300 fysieke bezoekers. Benieuwd hoe het jaar eruitzag in beeld? Bekijk de terugblikvideo van 2021.

ander nieuws


© 2024 Industriepark Kleefse Waard | KVK 09138313