Het succes van Werken op IPKW

Als productiemedewerker aan de slag bij een duurzame organisatie en binnen de kortste keren doorgroeien tot Laboratory Technician. Dat is voor ons ongetwijfeld een reden om in de spotlights gezet te worden als ‘Park-Topper’.

Marcha Vlasveld (24) kwam binnen als timide meisje bij Bolt Threads, maar heeft zich met ondersteuning van haar collega’s ontplooit tot een bevlogen laborant. Over een snelle ontwikkeling gesproken! Tijdens de middagpauze lunchen met collega’s, die als vriendinnen voelen, en werkzaamheden uitvoeren waar ze een aantal maanden geleden alleen maar van durfde te dromen. En dan vergeten we bijna te vertellen hoe gelukkig Marcha wordt als ze het park op komt en een praatje maakt met haar collega’s. Kortom, ze zit helemaal op haar plek!

Dit succes begon voor Marcha met een sollicitatie op de functie Bodemonderzoeker bij een ander bedrijf op IPKW, helaas bleek dit geen goede match te zijn. Het team van Werken op IPKW legde Marcha andere kansen voor. Zo ook een kans bij Bolt Threads, een innovatieve biotechnologische organisatie. Daar zochten ze een ambitieuze Productiemedewerker. De match was snel gemaakt, Marcha heeft namelijk MBO Toegepaste Biologie afgerond.

‘In het begin was ik een persoon die de kat uit de boom keek’, aldus Marcha. Eenmaal werkzaam bij Bolt werd ze al snel gevraagd of zij promotie wilde maken door in het lab te werken. Ze heeft immers deze ervaring opgedaan tijdens haar studie. Inmiddels is Marcha al een aantal weken in het laboratorium bezig met onderzoeken, testen en analyses. Zoals Marcha zei: ‘De mensen waarmee ik werk, voelen toch wel een beetje als familie’.

Het beste in elkaar naar boven halen is iets wat je bij Bolt vaak terugziet. Marcha waardeert de hulp en ondersteuning die ze krijgt van haar collega’s en ‘Werken op IPKW’ enorm. Dit heeft volgens haar ook geleid tot dit grote succes. Haar loopbaan had er mogelijk heel anders uit gezien als ze deze kansen niet had gekregen van Sanne (IPKW) en Bolt. Vanaf haar start bij Bolt maakt zij echt deel uit van het team en kijkt ze ontzettend uit naar de prestaties die het bedrijf en zijzelf nog gaan leveren.

ander nieuws


© 2024 Industriepark Kleefse Waard | KVK 09138313