Elektrische deelfietsen van start-up Bondi in samenwerking met Wattsun op IPKW

07-10-2020
Startup Bondi, gevestigd in Greenhouse op IPKW lanceert een pilot met elektrische deelfietsen op IPKW. Het doel van de pilot is om het systeem te testen en te zien hoe de gebruikers de fietsen ervaren. Werk je op IPKW of kom je op bezoek en wil je graag de fiets gebruiken? Download dan de Bondi-app en stap op! Gebruik de code ILOVEBONDI voor gratis minuten (de normale prijs voor het gebruik is € 1,- per uur).

Over Bondi
De belangrijkste focus van Bondi is om iets te bieden dat een positieve impact heeft op mensen, steden en het milieu. Ze zijn toegewijd aan de SDG’s (Sustainable Development Goals) en zijn vanaf de eerste dag klimaatneutraal door alle voertuigen te voorzien van groene energie en alle operaties uit te voeren met duurzame voertuigen.

Bondi wil de volledige mobiliteitsoplossing zijn in de steden in zowel ontwikkelde als ontwikkelingslanden. Naast de E-steps bieden ze nog andere voertuigen aan, allemaal duurzaam, comfortabel en handig in gebruik.

Samenwerking met Wattsun
De pilot wordt gedaan in samenwerking met startup Wattsun. Wattsun heeft de oplossing om energie op locatie in te zetten. Een revolutionair lithium-ion batterijsysteem met een 230V stopcontact. Het stille alternatief voor het aggregaat.

Download de app voor IOS
Download de app voor Android

Bekijk hier de instructievideo:

ander nieuws


© 2024 Industriepark Kleefse Waard | KVK 09138313