Een nieuwe kapitein voor IPKW’er RhineTech

RhineTech, ‘Solutionmakers in metal’, vestigt zich in 2012 op IPKW en is uitgegroeid tot leverancier van technische oplossingen op het gebied van GreenTech en Test Equipment. Bovendien heeft zij naam gemaakt met de RhinePress (bioraffinagepers) en de SplitUp (veilige onderlosser).
Nu, tien jaar later, is het tijd voor een volgende fase.

Jan Fransen en RhineTech
Dit heeft geleid tot de overname van RhineTech door Jan Fransen. Jan Fransen is de eigenaar van de ondernemingen; MistiOpen ShipyardFransen Technical Services (FTS) en Walstroom Voorziening Nederland (WVnld). Deze ondernemingen versterken elkaar in industrie en scheepstechniek.

RhineTech en Misti hebben een jarenlange relatie als klant van verspaning. Misti vervaardigt hijskranen en autonome spudpalen en is gevestigd in de haven van Arnhem. Hier is ook Open Shipyard te vinden, een scheepswerf die zich richt op duurzaam onderhoud, reparatie en ombouw van schepen.

Daarnaast richten FTS en WVnld zich op innovatieve oplossingen in de elektrotechniek. De synergie die binnen deze groep – inclusief RhineTech – ontstaat, maakt het mogelijk om onze klanten passende, innovatieve oplossingen te kunnen bieden voor uiteenlopende, complexe uitdagingen. Als resultaat werken we aan duurzame scheepvaart tot aan circulaire machinebouw en alles daartussenin.

In totaal groeit de groep naar 42 gepassioneerde vakmensen die hier graag mee aan de slag gaan!

ander nieuws


© 2024 Industriepark Kleefse Waard | KVK 09138313