Club Transition: inspirerende opening Arnhem Electricity Week

Wat een dynamische start van de Arnhem Electricity Week! Met Club Transition hebben we een inspirerend programma neergezet voor het energie-ecosysteem. Het event bood nieuwe inzichten, boeiende gesprekken en gepassioneerde designers die allemaal bijdragen aan het versnellen van de energietransitie.

Daarnaast vond de symbolische overdracht van het Connectr Innovation Lab aan het energie-ecosysteem plaats. Met een druk op de knop werd het mini-bos in het Innovation Lab besproeid. Door de bomen regelmatig te benevelen, zorgen we ervoor dat het bos gezond blijft en haar volledig potentieel bereikt. Voor ons energie-ecosysteem is er voortdurende samenwerking, innovatie en ondersteuning nodig om te kunnen groeien en de energietransitie te versnellen. Met de fysieke locatie Connectr Innovation Lab leveren we daaraan een belangrijke bijdrage.

Dank aan alle betrokkenen voor deze mooie start van de Arnhem Electricity Week!

Locatie en AV: Act Eventstudios en Dutch AV
Vormgeving: Simons en Boom
Catering: Kickstart Food
Sprekers en designers: Rosalie Apituley, Helga Witjes, Daan Schut, Rob Verhofstad, HAN Hydromotive, Jan Van Dellen, Jeroen Herremans, Daisy van de Zande, Leon Houben, Mark Verhagen, Kirsten Konst, Gijs Schalkx en WLDRF
Fotografie: Michèle Giebing
Film: MVOTV

Leon Houben met de Peltchair
Gijs Schalkx over rijden op plastic
HAN Hydromotive Team
Symbolische overdracht van het Connectr Innovation Lab

ander nieuws


© 2024 Industriepark Kleefse Waard | KVK 09138313