Bolt Threads komt naar IPKW

De verhuizing is in volle gang en binnenkort zal Bolt Threads ook een kantoor en productieruimte op IPKW openen. Bolt en Arnhem, de perfecte match volgens Jeroen Visjager, directeur van Bolt in Europa.

Bolt Threads is een Amerikaans bedrijf uit Silicon Valley en houdt zich bezig met het maken van betere materialen voor een betere wereld. De oprichters van Bolt waren in eerste instantie gefascineerd door de kwaliteiten van spinzijde en ontwikkelde een proces om dit na te maken. Bolt werkt met natuurlijke materialen en laat zich inspireren door oplossingen die de natuur al heeft bedacht.

In Arnhem zal Bolt zich vooral bezig houden met het nieuwe product Mylo™, een op leer lijkend materiaal dat gemaakt wordt op basis van mycelium. Mycelium vormt onder de grond de basis voor paddenstoelen. Mylo™ is erg in trek bij de kleding- en schoenenindustrie en de vestiging op IPKW zal de supply-chain en de productie opschalen.

In Arnhem zit Bolt Threads op de juiste plek en zijn de lijntjes kort met OostNL, Wageningen University & Research en ArtEZ.

Welkom Bolt Threads op Industriepark Kleefse Waard!

Bekijk de website voor meer informatie.

ander nieuws


© 2024 Industriepark Kleefse Waard | KVK 09138313