300ste Groeiversneller uitgereikt aan IPKW’er Wattsun

Woensdag 21 november 2018 heeft gedeputeerde Michiel Scheffer de 300ste voucher uitgereikt aan de ‘groene’ batterijen van IPKW’er Wattsun.

Groene batterijen
Wattsun Pop-up Power ontwikkelt op Industriepark Kleefse Waard een batterijensysteem om (duurzame) energie bij de gebruiker te brengen. Dit kan op iedere plek zijn. Door de Wattsun op te laden met groene netstroom of zonnepanelen wordt het milieu zo min mogelijk belast. Met een voucher van De Groeiversneller schakelt Wattsun een expert in op het gebied van marketing, PR en communicatie. Met deze expert ontwikkelen ze het product door.

Bijna 650 groeiplannen
De Groeiversneller is er voor Gelderse ondernemers die willen groeien. Bijvoorbeeld startups of MKB ondernemingen die willen doorgroeien. Inmiddels zijn er bijna 650 groeiplannen ingediend en met ondernemers besproken. Elke ondernemer bespreekt zijn of haar vervolgstappen met ontwikkelingsmaatschappij Oost NL. Soms is daarbij financiële ondersteuning nodig. Bart Hendriks van Wattsun: ‘Als startend bedrijf hebben we beperkte financiële middelen. De voucher helpt ons om in een vroege fase voor te bereiden op de toekomst. Dat maakt onze slagingskans een stuk groter.’

Groeiversneller Energie
De Groeiversneller biedt vouchers tot maximaal €10.000. Een kennisvoucher kan de ondernemer zelf besteden bij een expert in productontwikkeling of marketing. Ook leningen behoren tot de mogelijkheden. Hiervoor werkt Oost NL samen met partner Qredits. Voor initiatieven die bijdragen aan CO2-reductie, het opwekken van duurzame energie of besparing van energie is er De Groeiversneller Energie.

Bron: gelderland.nl

ander nieuws


© 2024 Industriepark Kleefse Waard | KVK 09138313