Ontbijtsessie ‘Risk appetite’ voor zakendoen in Duitsland

kalender20/09/2023
klok8:00 - 10:00
locatieRestaurant De Waard - Industriepark Kleefse Waard

Heb je als ondernemer een ‘risk appetite’ voor zakendoen in Duitsland? Neem dan deel aan de gratis ontbijtsessie in parkrestaurant De Waard op IPKW. Laat je woensdag 20 september aanstaande van 08.00 – 10.00 uur bijpraten over de do’s en don’ts over onze belangrijkste handelspartner: Duitsland.

Duitsland is de grootste exportmarkt voor Nederland. Vooral bedrijven uit de grensstreek van Arnhem en bedrijven op Industriepark Kleefse Waard doen veel zaken met Duitsland. Speciaal voor bedrijven gevestigd op Industriepark Kleefse Waard, leden van Ondernemers Kontakt Arnhem, Turkse ondernemersvereniging TOV en Arnhem / Nijmegen Business, organiseert IPKW-er CRDT, in samenwerking met Allianz Trade en het Duitse advocatenkantoor ALPMANN FRÖHLICH, een ontbijtsessie over zakendoen in Duitsland.
 
Zij nemen ondernemers mee in de laatste (commerciële, economische en juridische) ontwikkelingen op de Duitse markt. Verder leggen zij uit waarom bedrijven kiezen voor Duitsland, wat de afwegingen zijn die je moet maken bij zakendoen in Duitsland, waar je verder mee te maken krijgt, en of een fysieke entree nog steeds de beste optie is?

Interesse? Meld je aan per mail. Geef aan of je alleen komt of een collega meeneemt. Vanaf 7.45 uur ben je van harte welkom in De Waard.

recente events


© 2024 Industriepark Kleefse Waard | KVK 09138313