MODINT – CRDT Credit & Finance

CRDT Credit & Finance is een EU-onderneming op het gebied van creditmanagement. Ons brede preventieve dienstenpakket  bestaat uit: debiteurenbeheer, incasso, kredietverzekering, handelsinformaties, detachering en factoring.

Met ons label MODINT Credit & Finance zijn wij bekend als marktleider in de sectoren fashion, sport, schoenen, textiel en home & living binnen de Benelux, DACH en Denemarken. Onder het label van CRDT servicen we onze klanten buiten de modesector, waaronder enkele IPKW-huurders. Op de duitse markt zijn wij actief met een eigen vestiging.

Vanuit onze sustainable campus willen wij bijdragen aan een circulaire economie met Maatschappelijk Verantwoord Incasseren. Daarmee bedoelen wij: op duurzame wijze de relatie tussen leverancier en afnemer in stand houden. Enerzijds moeten aangegane verplichtingen correct worden nagekomen, anderzijds is er begrip voor de beperkingen van de huidige Corona-crisis. Correcte financiƫle afhandeling van transacties is de basis voor herhaald zaken doen met wederzijds vertrouwen.

Creatief, snel en innovatief handelen via uitgebreide database-informatie, en een internationaal netwerk, geeft ons daarbij een cruciale voorsprong.

contactgegevens

MODINT – CRDT Credit & Finance

Westervoortsedijk 73
Gebouw GE


© 2024 Industriepark Kleefse Waard | KVK 09138313