REA College

REA College Metaaltechniek richt zich op jongeren/jong volwassenen met een niet-afgeronde beroepsopleiding die op zoek zijn naar een passende vervolgopleiding of vervolgstap. Met ervaren vakkrachten en individuele begeleiding leiden ze de jongeren op richting de arbeidsmarkt.  Daarnaast krijgen de studenten trainingen en jobcoaching om zich na het REA College te redden bij hun start in het bedrijfsleven. 

Bij REA College kun je de opleiding volgen tot constructiewerker of lasser in de machinebouw, scheepsbouw en zwaardere constructiebouw. Verder bieden zij nog maatwerktrajecten in aanverwante sectoren. Het uitgangspunt is trajecten aan te bieden die van meerwaarde zijn voor zowel leerlingen als voor de metaalsector, met als doel een passende baan. 

Als integraal onderdeel van Connectr draagt REA College hun steentje bij aan een circulaire economie. Zij zijn daarbij altijd op zoek naar samenwerking met bedrijven op het park. Zij voeren werkzaamheden uit voor zowel de technische dienst als bedrijven op IPKW. Het doel is zo leerlingen praktijkervaring op te laten doen, zorgen voor een kortere doorlooptijd en geen onnodige uitstoot van bijvoorbeeld transport.  

Na een opleiding bij REA college kunnen onze leerlingen van meerwaarde zijn voor de sector techniek in het algemeen en organisaties op IPKW in het bijzonder.  
REA College biedt ook opleidingen naar werk in andere beroepsrichtingen aan, zoals in de ICT, Zakelijke Dienstverlening, Groen, Media Design en Zorg.

contactgegevens

REA College

Westervoortsedijk 73
Gebouw KB - 6


© 2024 Industriepark Kleefse Waard | KVK 09138313