GoGo Plastics

GoGo Plastics – onderdeel van Collectief Soepel – produceert platen en producten van 100% gerecycled plastic. Kunststoffen uit verschillende afvalstromen worden met de hand geperst en hergebruikt tot unieke, duurzame en waterdichte panelen voor veelzijdig gebruik. In opdracht van of in samenwerking met de architect, interieurstylist of ontwerper maken we precies dat wat een project nodig heeft. Platen, tafelbladen of andere inrichtingselementen: elk object vormt een artistieke en functionele opslagvorm van afvalplastic. Gerecycled en recyclebaar, dus geschikt voor een volledig circulaire inrichting en passend in de nieuwe duurzame economie.

Toepassingen
Architecten, ontwerpers en bedrijven laten zich op verschillende manieren inspireren door de platen van GoGo Plastics. De mogelijkheden zijn eindeloos als het gaat om het gebruik van deze panelen in binnen- en buitenontwerpen: gevormd tot meubels, als display voor winkels en musea, in kunstinstallaties en nog veel meer.

Maatwerk
We zijn trots op het maatwerk dat we leveren – iets dat inherent is aan het maakproces. Kleurgebruik, patronen en materiaaleigenschappen: alles is mogelijk en alles kan worden aangepast aan de voorkeuren en verbeeldingskracht van de opdrachtgever.

contactgegevens

GoGo Plastics

Westervoortsedijk 73
Gebouw NB


© 2024 Industriepark Kleefse Waard | KVK 09138313