Praktische informatie Club Transition

Ontdek de energie van de toekomst op maandag 27 mei a.s in Club Transition! Hét gratis openingsevent van de Arnhem Electricity Week, powered by IPKW. Laat je in anderhalf uur inspireren met lezingen, onderzoek en innovaties op het gebied van de energietransitie.

Praktische informatie
We hebben op deze pagina een aantal praktische zaken op een rij gezet. Mis je informatie of heb je een vraag? Neem dan contact met ons op via: hallo@ipkw.nl.

  • Waar: Industriepark Kleefse Waard (IPKW), Act Eventstudios in Arnhem
  • Wanneer: maandag 27 mei 2024
    • 15.30 uur ontvangst
    • 16.00 – 17.30 uur inhoudelijk programma
    • 17.30 – 19.00 uur netwerkborrel
  • Toegang: gratis, maar meld je wel aan voor onze gastenlijst.

Tijden
Vanaf 15.30 uur ben je welkom. Om 16.00 uur begint het programma. Het inhoudelijke programma loopt tot 17.30 uur, waarna we Club Transition met een netwerkborrel afsluiten. Om 19.00 uur zit Club Transition er voor dit jaar op.

Bereikbaarheid
IPKW is met de auto eenvoudig te bereiken via de A12 en de A325. Ook met het openbaar vervoer is IPKW goed bereikbaar. Vanaf het treinstation Arnhem Centraal kun je lijn 12, 43 of 60 nemen. Je kunt uitstappen bij bushalte Kleefse Waard, of voor lijn 60 bij halte IPKW. De meest duurzame manier om Club Transition te bezoeken is natuurlijk op de fiets. Je kunt ook gebruik maken van een OV-fiets vanuit Centraal Station Arnhem.

Kom je met de auto? Na het poortgebouw kun je doorrijden naar P1 en P2, zoals aangegeven op onderstaande plattegrond. Kom je met de fiets? Dan zijn er voldoende fietsenstallingen rondom de eventlocatie. Kom je te voet of met het openbaar vervoer? Volg dan de bordjes waarop Club Transition is aangegeven.


Eten en drinken
Bij binnenkomst krijg je een welkomstcocktail (non-alcoholisch). Tijdens de netwerkborrel serveren we hapjes en drankjes onder de beats van WLDRF!

Kosten
Meld je aan via deze aanmeldlink. De tickets zijn gratis beschikbaar.

Mocht je onverhoopt toch niet kunnen komen? Vergeet dan niet je reservering te annuleren, zodat we iemand anders met je kaart blij kunnen maken. Annuleren kan tot uiterlijk 48 uur voor aanvang door een mailtje te sturen naar hallo@ipkw.nl.

Toegankelijkheid
Club Transition is voor iedereen toegankelijk. Ook als je minder goed ter been bent. De eventlocatie bij Act Eventstudios is op de begane grond toegankelijk met rolstoel. Industriepark Kleefse Waard beschikt over 1 mindervalide parkeerplek op het park bij Park restaurant de Waard.

Aanmelden
Join the club! Zet je naam op onze gastenlijst en dan zien we je graag 27 mei 2024.


© 2024 Industriepark Kleefse Waard | KVK 09138313