laadpunten EV

Op IPKW bieden we ruim 70 laadpunten voor elektrische auto’s aan, verspreid over het park. Zo is er voor werknemers en bezoekers altijd een plek in de buurt om je auto op te laden. Tevens zijn er diverse snellaadpunten, waaronder een openbare snellader die buiten de poort staat en door iedereen te gebruiken is. Alle laadpunten op IPKW zijn te gebruiken met de gangbare laadpassen. Ieder met een toegangspas of bezoekerspas kan 24/7 gebruikmaken van de laadfaciliteiten.

Lees meer

innovatief laadplein

Op het centraal gelegen laadplein kunnen maar liefs 60 elektrische auto’s tegelijkertijd hun accu opladen. Uniek aan dit laadplein is het beperkte formaat van de laadpalen en de slimme aansturing ervan. Alle technologie is uit de laadpaal gehaald en verderop ondergebracht in een verdeelkast. Vanuit die kast wordt de stroom op een slimme manier verdeeld over de verschillende auto’s die aan het laden zijn. De geleverde energie is daarbij afhankelijk van de vraag van de gebruiker, het type auto en het aantal auto’s dat tegelijkertijd staat te laden.

cocreatie

Het innovatieve laadplein is een cocreatie van IPKW en Allego, dat zorgt voor betrouwbaar e-laden in steden en voor bedrijven en consumenten. Allego is sinds haar oprichting in 2013 gevestigd op IPKW en is uitgegroeid tot een van de toonaangevende leveranciers van laadoplossingen in Europa.


© 2024 Industriepark Kleefse Waard | KVK 09138313