beveiliging

De veiligheid op IPKW wordt gewaarborgd door het afgesloten terrein en een professionele bedrijfsbewakingsdienst, 24 uur per dag, zeven dagen in de week. Werknemers, bezoekers en leveranciers krijgen toegang tot het park via de receptie bij het Poortgebouw. Samen met de bewakingsdienst hebben wij speciale surveillanceafspraken gemaakt waarbij de specifieke eisen van de huurders vastgelegd zijn. IPKW past cameratoezicht toe op het terrein ter ondersteuning van de bedrijfsbewakingsdienst. Met al deze maatregelen garanderen wij optimale veiligheid voor uw onderneming.

Lees meer

receptie

Bezoekers, werknemers en leveranciers vinden hun weg op IPKW via de receptie bij het Poortgebouw. Alle bezoekers dienen aangekondigd en geregistreerd te worden bij het Security Service Point. IPKW verwerkt ten behoeve van de toegangsregistratie tot het terrein persoonsgegevens van aanwezigen. De receptie is 24/7 geopend en bemand, zodat iedereen direct te woord gestaan en op weg geholpen wordt. Bezoekers worden op een klantvriendelijke wijze naar de gewenste locatie op het park verwezen. (Huis)dieren zijn niet toegestaan op het park met uitzondering van hulphonden.

Security Service Point:
info@ipkw.nl
026 361 1404
06 230 044 65

parkeren

Naast ruime gelegenheid tot het parkeren van gemotoriseerde voertuigen, zijn er tevens meerdere fietsenstallingen op diverse plaatsen op het terrein. Deze parkeerfaciliteiten en de efficiƫnte wegindeling zorgen voor een grote mate van verkeersveiligheid op het industriepark. De receptie verwijst bezoekers naar de dichtstbijzijnde parkeergelegenheid.


© 2024 Industriepark Kleefse Waard | KVK 09138313