Torenhoge ambities: Kleefse Waard wil meest duurzame bedrijventerrein van Nederland worden

Bij IPKW hebben wij hoge ambities als het aankomt op duurzaamheid. Onze directeur, Kevin Rijke, deelt de overtuiging dat er altijd ruimte is voor verdere verduurzaming, ongeacht de huidige mate van duurzaamheid. Deze overtuiging komt duidelijk naar voren in een recent interview door Innovate:

Industriepark Kleefse Waard zit midden in een ontwikkeling van productielocatie naar een echte campus. “Dat betekent dat we de afgelopen tijd bezig zijn geweest om onderwijs te koppelen aan de maakindustrie op het park”, legt Kevin uit. “En daarbij betrekken we ook de onderzoekswereld én de overheid. Op die manier willen we al die werelden bij elkaar brengen om een echte cleantech campus te creëren waar alle relevante partijen heel makkelijk met elkaar in verbinding komen.”
Maar om het meest duurzame bedrijventerrein van Nederland te worden is meer nodig. “We zijn bezig met een enorme verduurzamingsslag van het park. We huisvesten natuurlijk duurzame bedrijven, maar als park zelf willen we ook zo duurzaam mogelijk zijn.”

Lees het volledige interview via de link en kom meer te weten over onze toewijding aan duurzaamheid!

ander nieuws


© 2024 Industriepark Kleefse Waard | KVK 09138313