The Future of Us – The New World: 8 oktober

Op vrijdag 8 oktober a.s. is het zover: de derde editie van het hybride congrestival The Future of Us – The New World.

Kom ook en stap in onze online tijdmachine. Terug in de tijd gaan we zeker niet, we kijken vooruit. Hoe ziet de nieuwe wereld eruit? Onze economie draait op volle toeren, alles is circulair, energie wordt duurzaam opgewekt en innovaties reiken tot in de hemel. Wat zeggen we? Innovaties reiken veel verder, tot in het heelal.
Visionairs, uitvinders, waarmakers, politici, ondernemers, wetenschappers, studenten, startups en jij vinden elkaar op dit online festival. Op The Future of Us vinden, verbinden, vertellen en versnellen we.

Veelzijdig en inspirerend programma

Stap van 10.00 tot 18.00 uur in en laat je uitgedagen door onze innovatieve programmering. Met keynote speakers als Barbara Baarsma over Rabo Carbon Bank en schrijfster Tine Hens over sociaalecologisch ondernemen. Verdiepingssessies met HAN SEE Café over het gebruik van waterstof, items over textielrecycling en het nieuwe smartlab van Wageningen Universiteit. Schuif aan tafel met pioniers op het gebied van energie, zoals Nedstack en Earn-E, om over het veranderende landschap van de kilowattuur te praten. Dit en nog veel meer! Kijk hier voor de volledige programmering.
We sluiten de dag af met de uitreiking van de Jan Terlouw Innovatieprijs voor de meest innovatieve en duurzame ondernemer van Oost-Nederland. De prijs wordt door dit jaar voor de elfde keer door Jan Terlouw uitgereikt. Met deze prijs geeft medeorganisator Kiemt duurzame innovatieve ondernemers een boost.

The Future of Us wordt georganiseerd door Kiemt en Industriepark Kleefse Waard om toekomstmakers bij elkaar te brengen. Het festival wordt live gestreamd vanuit de Industrial Studios op IPKW en is, na aanmelding, online te volgen.

Dit mag je niet missen! Meld je aan om de toegangslink te ontvangen. Online deelname is gratis. 

The Future of Us – The New World 

Waar: Online  

Wanneer: Vrijdag 8 oktober 2021, 10.00 – 18.00 uur

Toegang: Gratis 

ander nieuws


© 2024 Industriepark Kleefse Waard | KVK 09138313