IPKW verwelkomt vier nieuwe huurders

Industriepark Kleefse Waard (IPKW) mag maar liefst vier nieuwe huurders verwelkomen. De groei van het park wordt stevig doorgezet met het ondertekenen van deze nieuwe huurcontracten. De nieuwe bewoners hebben hun kantoor- en bedrijfsruimtes al betrokken.

KH Engineering
Duurzaamheid gaat op IPKW hand in hand met technologie en innovatie. Met hun filosofie ‘Global experience, local approach’ is KH Engineering is een mooie aanvulling op de bestaande kennis en know-how. KH Engineering heeft meer dan 65 jaar ervaring met praktische en doelmatige oplossingen voor engineering, constructie management en consultancy activiteiten in de industrie. KH Engineering heeft vestigingen in Amsterdam, Antwerpen, Schiedam en nu dus ook in Arnhem.

Optixolar
Optixolar ontwikkelt een passieve koelingstechnologie voor zonnepanelen. Hiermee neemt de jaarlijkse opbrengst en levensduur toe met als gevolg een lagere KWh-prijs van met zonnepanelen opgewekte elektriciteit.
Optixolar is gevestigd in Greenhouse vanwege de mooie mix van actieve bedrijven en de flexibiliteit van IPKW. Nu heeft Optixolar nog vier medewerkers, maar er is nu al extra ruimte nodig en de verwachting is dat ze snel zullen groeien.

Save Plastics
Save Plastics maakt producten voor de weg- en waterbouw  van 100% gerecycled kunststof. Door producten te ontwikkelen van kunststof die anders verbrand wordt, behoren zij tot de top 25 van duurzaamste bedrijven van Nederland. “Vorig jaar hebben we 1,3 miljoen kg kunststof ‘gered’ van verbranding en dat willen we opschroeven naar 2,5 miljoen kg. Op IPKW kunnen we deze ambitie waarmaken,” aldus Bram Peters, directeur van Save Plastics. Sinds kort is Save Plastics gevestigd in gebouw FC op IPKW, ter ere hiervan is er een promo video opgenomen.

Syntec
De jongste huurder is Syntec Personeelsdiensten. Het bedrijf geeft sinds 2005 antwoorden op de vraag naar technisch personeel in heel Nederland. Syntec opereert in de werktuigbouwkunde, electriciteit & installaties en de bouwsector. De verscheidenheid aan bedrijven is dan ook een van de redenen waarom Frank Langenhof met zijn collega’s naar IPKW gekomen is. Geïnteresseerden vinden Syntec in een van hun vestigingen in Groningen of Heerenveen en sinds kort ook in gebouw GE op IPKW.

Door de komst van de vier nieuwe bedrijven zijn 15 nieuwe IPKW’ers werkzaam op het park. In totaal zijn er nu meer dan 80 bedrijven actief op IPKW.
Bijzonder is dat alle nieuwe bedrijven van buiten de gemeentegrenzen van Arnhem afkomstig zijn. Hierdoor werken we aan een structurele groei, ook voor de stad.

ander nieuws


© 2024 Industriepark Kleefse Waard | KVK 09138313