Gebouw KB – kantoorruimte – units 1.27 en 1.28

Bedrijfsunits 1.27en 1.28 zijn gevestigd in het Connectr Innovatielab in Gebouw KB, op de eerste etage. De units zijn vrijwel identiek en worden geschakeld verhuurd. De oppervlakte van de kantoorruimte is 172 m2.

Connectr Innovatielab
Het Connectr Innovatielab op Industriepark Kleefse Waard wordt een aantrekkelijke plek, waar alle spelers in het energiecluster fysiek bijeenkomen om samen te werken en elkaars groei te versnellen. Het Innovatielab wordt gevestigd in het KB gebouw. Een fraai industrieel pand uit 1941 waar voorheen rayonvezels werden geproduceerd. Een fysieke plek met onder andere gedeelde onderzoeks- en ontwikkelfaciliteiten, hybride leeromgevingen, proeftuinen en ontmoetings- en evenementruimte. Hierin zijn met name bedrijfsruimtes gevestigd, maar ook enkele kantoorruimtes.
Inmiddels heeft Elaad al zijn intrek genomen in het Innovatielab. Eind 2023 is hier ook Hogeschool Arnhem-Nijmegen gevestigd. Binnen het Innovatielab wordt in 2024 ook de nieuwe eventlocatie op het park geopend.

Over Connectr
De energietransitie heeft een schaalsprong nodig, wat vraagt om het versneld toepassen en opschalen van innovaties. Connectr zorgt daarvoor, met behulp van een Innovatieprogramma, Innovatielab, Shared Facilities en de Kernorganisatie. Innovaties worden vanuit Connectr direct getest, gedemonstreerd en in de praktijk gebracht, om van daaruit te groeien. Door impact te realiseren op zowel de energietransitie als de (regionale) economie, en door human capital aan techniek te verbinden, zorgen we voor bestendige oplossingen.

Interesse? Bel Marc.

Lees meer
Liever direct contact?

Bel Marc 06 302 421 13

kenmerken

Soort object kantoorruimte
Bouwvorm bestaande bouw, vernieuwd
Ligging gevestigd in het centrum van Gebouw KB, op de eerste etage
Beschikbaarheid per januari 2024
Bruto vloeroppervlakte 172 m2

locatie

NHW

© 2023 Industriepark Kleefse Waard | KVK 09138313