The Future of Us

kalender28/09/2023
klok13:30 - 19:00
locatieIndustriepark Kleefse Waard - Gebouw LB

Breaking down barriers: Kick-start collaborations to accelerate the energy and circular transition

Voor deze 5de editie van The Future of Us verwelkomen we gasten uit heel Nederland en Europa. Op donderdag 28 september zijn we hier op onze vaste stek op IPKW. Samen met onze partners zetten we ook dit jaar een dijk van een festival neer. Waar de thema’s energietransitie, circulaire economie en innovatie samenkomen. En ook waar we elkaar ontmoeten, inspireren, en nieuwe verbindingen leggen.

Het thema: Breaking down barriers
Om de energietransitie en de transitie naar een circulaire economie te laten slagen, moeten muren doorbroken worden, die nu de transities belemmeren. Om alvast een tipje van de sluier te lichten: Journalist en programmamaker Teun van de Keuken komt over dit thema spreken. Teun is bekend van o.a. ‘Keuringdienst van Waarde’ en ’Tony’s Chocolonely’. Ook Rico Bakker, podcastmaker en schrijver van het boek ‘De kracht van een slecht idee’, is van de partij.

Save the date: 28 september!
De deuren openen om 13.00 uur. Het inhoudelijk programma loopt van 13.30 tot 17.30 uur, waarna er nog geborreld en genetwerkt kan worden tot de deuren om 19.00 uur sluiten. Ook dit jaar wordt het een editie die je niet wilt missen! Reserveer de datum alvast in je agenda. Over een paar weken volgt de aanmeldlink. 

Ook benieuwd naar de editie van vorig jaar? Bekijk dan het fotoverslag van 2022.

recente events


© 2024 Industriepark Kleefse Waard | KVK 09138313