Slim Laden: Het vierde Laadinfra Congres

kalender28/05/2024
klok9:30 - 19:00
locatieIndustrial Studios, Industriepark Kleefse Waard

Massale stroomuitval, oplopende wachttijden voor nieuwe aansluitingen en duurzaamheidsprojecten die moeten worden uitgesteld. Daar komt bij dat laadpalen binnenkort misschien een deel van de dag uitgeschakeld moeten worden, om het stroomnet te ontlasten.

Het is duidelijk: Netcongestie confronteert Nederland met de grenzen van de energietransitie.

Op dinsdag 28 mei, tijdens de Arnhem Electricity Week, vindt de vierde editie van het Congres Laadinfra plaats in de eventlocatie op ons industriepark. Hoe kunnen we de doelen van de energietransitie bereiken, zelfs met een stroomnet dat momenteel kampt met netcongestie? Daarom wordt ingezoomd op het slim en efficiënt omgaan met de bestaande infra.

Wat kun je verwachten?

Het Congres richt zich op cruciale vragen rondom de groeiende behoefte aan laadpalen, het behoud van aantrekkelijk ondernemerschap in deze sector, en effectieve oplossingen voor netcongestie in het licht van de energietransitie. Met meer dan veertig experts die tijdens het dagvullende programma hun inzichten delen én meer dan tien ‘break-out sessies’, biedt het congres een diepgaande verkenning van actuele uitdagingen en innovaties. De snelgroeiende vraag en ontwikkelingen in Nederland zetten het huidige stroomnet onder druk, wat deze discussies des te urgenter maakt.

Het congres wordt afgesloten met de uitreiking van de Laadinfra Innovatie Award voor de ondernemer die de laadinfra-sector vooruit heeft gebracht door een nieuwe dienst of bijzonder product op de markt te brengen.

Geïnteresseerd in het event? Registreer je nu via de link!

recente events


© 2024 Industriepark Kleefse Waard | KVK 09138313