Masterclass: slimme systeemintegratie in snelle laadinfrastructuur

kalender28/11/2022
klok8:30 - 18:00
locatieIPKW, Connectr Shared Office gebouw KB

De laadinfrastructuur in Nederland staat voor een stevige uitdaging. In het licht van het klimaat- en regeerakkoord en de huidige geopolitieke situatie. Die uitdaging loopt van innovatie en human capital tot implementatie en systeemintegratie.

Vanuit het unieke en gezamenlijke netwerk van bedrijven en organisaties betrokken bij laadinfrastructuur en systeemintegratie in het energiedomein organiseren het Sustainable Electrical Energy Centre of Expertise (SEECE) en Connectr een eerste Masterclass over systeemintegratie in de laadinfrastructuur. Met vier sprekers die hun kennis en ervaring rondom DC charging systems delen.

Waar en wanneer?

De masterclass zal maandag 28 november van 08:30 uur tot 18:00 uur plaatsvinden bij Connectr Shared Office op Industriepark Kleefse Waard.

Waarom?

SEECE en Connectr willen professionals verrijken met kennis van state-of-the-art en actuele praktijkervaring voor verbeterde inzet en ontwerp van de integratie van laadinfra in het energielandschap-in-transitie. Deze eerste masterclass richt zich voornamelijk op DC charging systems.

Voor wie?

De masterclass is bedoeld voor mensen die werken aan systeemintegratie of daar interesse voor hebben. Zij zijn vaak werkzaam als technical consultants, system engineers of teammanager (technisch/strategisch).

De training zal gedeeltelijk in het Engels gegeven worden. Alle gesprekken en andere interactie zijn in het Nederlands.

Resultaat?

Na deze masterclass heb je meer kennis van:

  • Systeemintegratie uitdagingen voor laadinfrastructuur met focus op DC laadinfra
  • De kansen van DC en V2G en de stand van innovatie
  • Relevante veiligheidsaspecten
  • Ontwikkelingen in wet en regelgeving, zoals nieuwe normen

Kosten per deelnemer

€245,- tot 1 november, daarna €295,-. Bij meer deelnemers van één bedrijf of organisatie geldt ook na 1 november het bedrag van €245,-. Het maximum aantal deelnemers is 50.

Aanmelden

Heb je interesse? Je kunt je aanmelden voor de Masterclass Slimme Systeemintegratie in de Snelle Laadinfrastructuur via deze link.

Download hier de flyer.

recente events


© 2024 Industriepark Kleefse Waard | KVK 09138313