Lancering H2-Drive

kalender20191212
klok3:00 - 5:00
locatieParkrestaurant De Waard

Minimaal 90 waterstofauto’s die in Arnhem en omgeving rijden. Voor dit unieke doel gaan verschillende organisaties zich de komende tijd sterk maken. De start van dit project H2-Drive zal plaatsvinden op 12 december vanaf 15.00 uur in Parkrestaurant De Waard op IPKW. Op deze middag hoort u meer over het project H2-Drive en kunt u de Hyundai Nexo en de Toyota Mirai bekijken.

Programma: alles over waterstofmobiliteit 
Het wordt een dynamische en interactieve middag:
•    Hoor alles over het project H2-Drive en ons H2-Stimuleringspakket.
•    Bekijk de beschikbare waterstofauto’s en/of rijd een rondje mee.
•    Hoor hoe waterstofautorijders de auto ervaren.
•    Laat je rondleiden in het H2-Lab van de HAN.
•    Netwerk met collega’s in de duurzame mobiliteit.

Meld u alvast aan via: www.h2-drive.nl

Komt u niet naar de lancering, maar wilt u wel op de hoogte blijven van het project? Ga dan ook naar bovenstaand webadres en vink alleen de optie aan om de nieuwsbrief te ontvangen.

H2-Drive: korting op tanken en ontzorgingspakket

Het project H2-Drive stimuleert iedereen die in Arnhem en omgeving woont en/of werkt om een waterstofauto te gaan rijden en zo bij te dragen aan minder CO2-uitstoot. Hoe? Met korting op het tanken van waterstof én een aantrekkelijk ontzorgingspakket met bijvoorbeeld een ophaalservice als u een keer zonder waterstof komt te staan.

Gemeente Arnhem en provincie Gelderland, de initiatiefnemers van dit project, hebben de uitvoering van H2-Drive neergelegd bij een consortium van partijen uit de regio onder leiding van Stichting Kiemt.

recente events


© 2024 Industriepark Kleefse Waard | KVK 09138313