IPKW > Lancering H2-Drive

Lancering H2-Drive

15:00 - 17:00

Minimaal 90 waterstofauto’s die in Arnhem en omgeving rijden. Voor dit unieke doel gaan verschillende organisaties zich de komende tijd sterk maken. De start van dit project H2-Drive zal plaatsvinden op 12 december vanaf 15.00 uur in Parkrestaurant De Waard op IPKW. Op deze middag hoort u meer over het project H2-Drive en kunt u de Hyundai Nexo en de Toyota Mirai bekijken.

Programma: alles over waterstofmobiliteit 
Het wordt een dynamische en interactieve middag:
•    Hoor alles over het project H2-Drive en ons H2-Stimuleringspakket.
•    Bekijk de beschikbare waterstofauto’s en/of rijd een rondje mee.
•    Hoor hoe waterstofautorijders de auto ervaren.
•    Laat je rondleiden in het H2-Lab van de HAN.
•    Netwerk met collega’s in de duurzame mobiliteit.

Meld u alvast aan via: www.h2-drive.nl

Komt u niet naar de lancering, maar wilt u wel op de hoogte blijven van het project? Ga dan ook naar bovenstaand webadres en vink alleen de optie aan om de nieuwsbrief te ontvangen.

H2-Drive: korting op tanken en ontzorgingspakket

Het project H2-Drive stimuleert iedereen die in Arnhem en omgeving woont en/of werkt om een waterstofauto te gaan rijden en zo bij te dragen aan minder CO2-uitstoot. Hoe? Met korting op het tanken van waterstof én een aantrekkelijk ontzorgingspakket met bijvoorbeeld een ophaalservice als u een keer zonder waterstof komt te staan.

Gemeente Arnhem en provincie Gelderland, de initiatiefnemers van dit project, hebben de uitvoering van H2-Drive neergelegd bij een consortium van partijen uit de regio onder leiding van Stichting Kiemt.