Kiemt Early Morning Talk: COVID-19 crisis positief ombuigen naar duurzame toekomst

kalender20200630
klok20:00 - 21:00
locatieOnline

Begin de dag stevig met een online Early Morning Talk: een heerlijke, inhoudelijke talkshow bij je ontbijt. Houdt je scherper dan een kop koffie.

De eerste online Early Morning Talk van Kiemt staat in de steigers en is klaar om op dinsdag 30 juni om 08.00u LIVE de duik te nemen. Schuif met een stevig ontbijt vanaf je eigen keukentafel aan met onze directeur Luc Kikkert, Christianne van der Wal, gedeputeerde van Provincie Gelderland, Wouter van der Burg, kwartiermaker van het Innovatielab, Wim de Goei, managing director van Presikhaaf Schoolmeubelen en Jaap Stelwagen, founder Refugee Company. Zij nemen ons mee in het thema:  “Wat doen overheden en bedrijven om de COVID-19 crisis op een positieve manier om te buigen naar een duurzame toekomst?”

Sprekers
In een half uur tijd gaan de 4 gasten met tafelheer Luc in gesprek en nemen ons mee in hun verhaal welke impact de crisis op hun, hun initiatief of bedrijf heeft gehad en welke stappen zij juist nu hebben gezet en wat daarvan de gevolgen zijn.

Christianne van der Wal
Gelders gedeputeerde voor Economie, Christianne van der Wal, gaat ons meer vertellen over de noodzaak van innovatiekracht en ondernemerschap om slimme oplossingen te vinden voor belangrijke vraagstukken zoals circulaire economie, klimaat, gezondheid, stikstof. Zij gaat ook in op de rol van Provincie Gelderland om de Covid-19 crisis te overbruggen en de regionale economie te herstellen.

Wouter van der Burg
Wouter, die namens gemeente Arnhem, provincie Gelderland, HAN en IPKW, een woord gaat doen over het Innovatielab, geeft ons een inkijkje in de kansen en mogelijkheden in het lab op het gebied van energietransitie. Bovendien heeft hij nog een mooi nieuwtje te vertellen.

Wim de Goei
Wim van Presikhaaf Schoolmeubelen zal ingaan op wat de crisis heeft gedaan met zijn bedrijf, hoe zij ermee omgegaan zijn en hoe zij het tij hebben weten te keren. En dat socialer, duurzaam en circulair ondernemen loont, ook in deze tijd.

Jaap Stelwagen
Als uitsmijter op je bord: Jaap Stelwagen, één van de ondernemers van de eerste Nederlandse mondmaskerfabriek. Hij gaat ons vertellen hoe deze fabriek in rap tempo is opgezet en de missie van het veranderen van de complete toeleveringsketen van kritieke en beschermende uitrusting van de gezondheidszorg.

Kortom, een mooi begin van de dag boordevol interessante ingrediënten. Dus schuif online aan door je hieronder aan te melden en laat je verrassen! Na je aanmelding volgt de link in de bevestigingsmail.

recente events


© 2024 Industriepark Kleefse Waard | KVK 09138313