Generation-E online kennissessie: tips & tricks voor een technologisch groeipad

kalender20211208
klok15:45 - 18:00
locatieonline

Ben jij als ondernemer actief in de duurzame energiesector en wil jij graag meer weten over manieren waarop jouw onderneming kan opschalen? Of wil jij graag jouw netwerk binnen de duurzame energiesector uitbreiden, kom dan naar de kennissessie van Generation-E op woensdag 8 december op het Industriepark Kleefsewaard in Arnhem. Aanmelden kan via het formulier onderaan de pagina.

Generation-E
Generation-E biedt kennis, support en een grootschalig netwerk voor veelbelovende scale-ups en mkb bedrijven in de duurzame energie. Generation-E ondersteunt duurzame energie scale-ups en MKB met het realiseren van bedrijfsgroei en/of een industrialisatieplan. Om deze ondersteuning tot stand te brengen zijn verschillende partners bij het programma aangesloten. In de bijlage vind je een overzicht van de aangesloten partners.

Kennissessie
Voor de kennissessie worden zowel de partners als alle ondernemers uit de community van Generation-E uitgenodigd, waarbij tijdens iedere kennissessie een thema centraal staat die van belang is voor ondernemers. Tijdens de eerstvolgende kennissessie wordt ingegaan op manieren waarop verschillende Technology Readiness Levels goed kunnen worden doorlopen door ondernemers, evenals de wijze waarop met verschillende uitdagingen en risico’s kan worden omgegaan. Tevens wordt stilgestaan bij het belang van een goede TRL analyse op het verkrijgen van financiering. Tijdens de kennissessie zullen Nordsol en Demcon als spreker optreden.

Nordsol
Jerom van Roosmalen van Nordsol vertelt over de wijze waarop hij zijn onderneming heeft weten op te schalen. Als specifiek element hiervan zal hij vertellen over de manier waarop hij verschillende Technology Readiness Levels (TRL) heeft ingericht en doorlopen. Daarbij zal ook specifiek worden verteld welke uitdagingen en risico’s hij is tegengekomen, evenals de succesfactoren die zijn ervaren.

Demcon
Voor veel ondernemers is het belangrijk om de juiste product-market fit te bepalen, evenals kritisch te kijken naar de wijze waarop verschillende TRL fases dienen te worden doorlopen. Demcon zal hier vanuit de rol als technologisch expert aan de hand van verschillende succesvolle en minder succesvolle voorbeelden uitgebreid over vertellen. Bovendien zullen belangrijke do’s en don’ts worden gedeeld, evenals de impact van een goede TRL analyse op de bereidheid van investeerders om u financieel te ondersteunen.

Programma kennissessie
15.45-16.00: (online) inloop
16.00-16.15: Introductie KplusV over Generation-E en kennissessie
16.15-16.45: Presentatie kennispartner (Demcon)
16.45-17.00: Pauze
17.00-17.30: Presentatie Nordsol
17.30-18.00: Afsluiting

recente events


© 2024 Industriepark Kleefse Waard | KVK 09138313