Innovatief congrestival The Future of Us goes digital

kalender20200911
klok14:45 - 16:45
locatieOnline

Vanuit de Industrial Studios op IPKW, vindt op vrijdag 11 september a.s. het congrestival The Future of Us – Goes Digital plaats. Een online event over de belangrijkste thema’s van nu: de energietransitie, circulaire economie en innoveren in coronatijd. Met diverse sprekers, netwerkmogelijkheden en vooral veel innovatie, energie en inspiratie.

Inspirerend programma
Dagvoorzitter Raymond Reesink neemt je online mee naar de toekomst. Interessante sprekers als Ruud Koornstra (Nationale Energiecommissaris), Gerald Naber (Global Commitment) en Ine Stultjens (Auping) vertellen onder andere over de energietransitie, innovatieve technologieën en duurzaam materiaalgebruik. Jan Jonker (Radboud Universiteit) presenteert zijn nieuwste boek ‘Duurzaam ondernemen’ en razende reporter Jan Douwe Kroeske gaat langs bij de HAN, startups uit het programma Orion en ondernemers van Boost. Ook de situatie waarin we ons nu bevinden laten we niet ongeroerd: hoe kom je duurzaam de coronacrisis uit? Welke innovaties hebben juist nu het licht gezien en helpen de wereld een stap verder in de transitie? Tot slot is de uitreiking van de Jan Terlouw Innovatieprijs met Jan Terlouw – live vanuit zijn woonkamer.

Ontmoet elkaar
Tijdens het online event kun je vragen, opmerkingen en ideeën inbrengen via de chatfunctie en is er de mogelijkheid om elkaar te ontmoeten in de netwerkcarrousel.

Wanneer: vrijdag 11 september van 14.45 tot 16.45 uur

Kosten: gratis

Waar: online. Na het bestellen van jouw ticket ontvang je een aantal dagen voor het event een link. Heb je al een ticket gekocht? Dan ontvang je daar meer informatie over.

Kijk voor meer informatie en updates over sprekers op: www.thefutureofus.nl

Initiatiefnemers: Kiemt en IPKW

recente events


© 2024 Industriepark Kleefse Waard | KVK 09138313