Generation-E Kennissessies

kalender14/12/2022
klok15:00 - 17:00
locatieDirkszwager, Velperweg 1 Arnhem

Generation-E is een netwerk van startups, scaleups en kennispartners – met een focus op de energietransitie. Dit netwerk heeft enorm veel kennis in huis. Kennis die ‘normaal’ samenkomt in een speciaal supportprogramma. Maar de partners delen hun kennis graag in openbare sessies met ondernemers om verder te komen in hun opschaling of industrialisatie. Denk aan kennis en expertise op het gebied van recruitment, finance, internationalisering, legal of branding. 

Daarom: zijn er de Generation-E Kennissessies op 14 december! Niet alleen vol met relevante expertise voor ondernemers, maar ook een kans om ervaringen uit te wisselen en te netwerken. Deelname is kosteloos, dus schrijf je direct in onderaan deze pagina.

Waar: Dirkzwager (Arnhem, Velperweg 1) 
Wanneer: woensdag 14 december, 15.00 -17.00 uur  
Deelname: gratis

Programma 14 december 2022

14.30 uur: Inloop
15.00 uur: Introductie met twee scale-ups uit het supportprogramma: Solesta & All in Power
15.10 uur: Vijf korte kennissessies
16.00 uur: Speeddaten: met welke kennispartner wil je contact en verder praten?
16.35 uur: Napraten & netwerken onder ‘het genot van’
17.00 uur: Afsluiting

Maak kennis met de scale-ups Solesta & All in Power

Solesta

Ruim 2 jaar geleden hadden wij voor ogen de slimste zonneboiler van Nederland te willen verkopen. Mede dankzij het Generation-E programma hebben wij na slechts 10 maanden productontwikkeling, en parallel daaraan de commerciële inrichting, de eerste systemen weten te verkopen en te leveren. In dit proces zijn we fantastisch bijgestaan door de partners van Generation-E. Vooral op het gebied van financiering.

All in Power

Iedereen enthousiast maken over duurzame energie en zo de energietransitie versnellen. Dát is wat we voor ogen hebben. Met ons platform verbeteren we de business case en betaalbaarheid van duurzame energie door eigenaren van zonnepanelen en windmolens energieleverancier te maken. Van vrijwel elke partner van Generation-E hebben we support gehad. In sprints hebben we ons bedrijf geprofessionaliseerd en onszelf zo naar een hoger niveau getild.

De Kennissessies

Branding & marketing (Gloedcommunicatie)

Je product staat als een huis en de markt lonkt. Prognoses tonen een positief beeld. Maar hoe overtuig je financiers? Hoe haal je launching customers over de drempel? Waar zit je aantrekkingskracht op de arbeidsmarkt? Het begint allemaal met een krachtig verhaal. Bedrijven met een inspirerende missie zijn bewezen succesvoller. En als je dat verhaal hebt staan: dan moet je dat ook in de markt kunnen ‘verzilveren’ met een effectieve strategie. Wij staan je bij.

Ondernemerschap en internationalisering (Brilliant Work)

Veel technische bedrijven proberen in leven te blijven door leningen, subsidies en investeerders. Maar de beste geldstroom is het verkopen van je product of dienst. Wij coachen en adviseren je om tot de juiste export, verkoop en distributiestrategie te komen. We staan je bij met marktinformatie over diverse landen en vinden samen de beste distributiekanalen. Ook zijn we je ruggensteun met verkooptraining en begeleiding bij opschaling.

Finance (KplusV)

Als start-up met een innovatief product of dienst op de markt komt u een hele nieuwe set uitdagingen tegen. Hoe organiseer ik voldoende personeel, een schaalbare bedrijfsruimte, productiemachines, opslag, een salesteam en ga zo maar door. Alle antwoorden op die vragen leiden weer tot een achterliggende financieringsvraag. Als hét bureau voor innovatief ondernemerschap weten we als KplusV precies wat er nodig is om in deze fase succesvol te worden.

Recruitment (Kracht)

Kracht is een arbeidsmiddelaar die zich richt op de technische arbeidsmarkt. We helpen ondernemers van Generation-E met advies op het gebied van HR, arbeidsmarktcommunicatie en recruitment. Met ons adviesrapport heb je een kant en klaar stappenplan om je HR-afdeling en recruitment te optimaliseren!

Legal (Dirkzwager)

Wij helpen scale-ups verder te groeien. Volgende stappen brengen nieuwe juridische en fiscale vraagstukken met zich mee. Onze advocaten, notarissen en fiscalisten helpen de scale-ups in de energiesector daar graag bij. Dirkzwager ondersteunt met het opzetten en aanpassen van de juridische structuur, bescherming van ‘knowhow’, het aangaan van financieringen en het afsluiten van contracten met bijvoorbeeld afnemers, leveranciers en samenwerkingspartners.

recente events


© 2024 Industriepark Kleefse Waard | KVK 09138313