Generation-E Kennissessie: sales en internationalisering

kalender20200908
klok21:00 - 22:30
locatieIndustrial Studios - IPKW

Meld je nu aan voor de volgende kennissessie van Generation-E! Op dinsdag 8 september om 09:00 uur bespreken we de aspecten die van je bedrijf een commercieel succes maken. Want hoe goed je product of dienst ook is, zonder sales ben je nergens. En juist door ook vanuit het buitenland klanten binnen te halen kun je een enorme groei doormaken met je bedrijf. Onze drie sprekers zijn Lizanne Jakobs (Brilliant Work), Ron Tuninga (HAN) en Maik van den Berg (Neofollics). Zij delen hun ervaringen en tips op het gebied van sales en internationalisering. Uiteraard krijg jij als deelnemer volop de mogelijkheid om vragen te stellen aan deze experts.

Brilliant Work
Lizanne Jakobs is drs. in de internationale bedrijfscommunicatie, bedrijfscoach, exportadviseur en oprichtster van Brilliant Work. Verkozen tot beste coachings- en adviesbureau van Nederland voor het MKB van 2019, helpen de 9 coaches in haar team honderden bedrijven per jaar met een heldere strategie en de juiste vaardigheden op het gebied van o.a. verkoop en internationalisering. Brilliant Work is geaccrediteerd door zowel de provincie als de overheid om bedrijven te helpen op deze vlakken en alles wat met bedrijfsvoering te maken heeft. Lizanne heeft naast tien jaar coachingservaring op dit gebied ook meer dan tien jaar ervaring opgedaan in nationale en internationale business development rollen voor diverse bedrijven.

HAN
Prof. Dr. Ron Tuninga, lector International Business aan de HAN University of Applied Sciences, zal toelichten wat de HAN en haar International School of Business kan betekenen voor ondernemers. Door samen te werken in onderzoeksprojecten krijgt de ondernemer toegang tot een breed netwerk aan (internationaal) bedrijfsleven en kennisinstellingen. Uiteraard zal Ron ook zijn uitgebreide kennis en ervaring delen over marketing en international business. Daarnaast zal hij de uitdagingen schetsen die een scale-up ontmoet wanneer deze zich op de internationale markt gaat richten.

Neofollics
Maik van den Berg, oprichter en CEO van Neofollics zal vanuit zijn eigen ervaring spreken. Met zijn snelgroeiende bedrijf is hij in de afgelopen jaren aardig wat uitdagingen tegengekomen op het gebied van verkoop en internationalisering. Zijn producten worden verkocht in Europa, Azië en Australië.

Praktische info
Aanmelden voor de kennissessie is verplicht en kan via onderstaand formulier. De kennissessie vindt plaats op 8 september om 09:00 uur. Inloop is vanaf 08:30 uur. De locatie is Industrial Studios, gevestigd op Industriepark Kleefse Waard (Westervoortsedijk 73, 6827 AV Arnhem). In deze studio is er, in verband met de regel om 1,5 meter afstand te houden, plek voor maximaal 75 personen.

recente events


© 2024 Industriepark Kleefse Waard | KVK 09138313