Generation-E Kennissessie: meervoudige bedrijfsfinanciering

kalender20200213
klok20:30 - 22:30
locatieParkrestaurant De Waard

Kom op 13 februari naar de kennissessie meervoudige bedrijfsfinanciering voor MKB, start-ups en scale-ups. Deze kennissessie is de start van een reeks sessies die op regelmatige basis door Generation-E georganiseerd gaat worden.

Programma

Groeifinanciering – door Rabobank

De groei van een bedrijf kan op vele manieren en vaak is hier geld mee gemoeid. Cris van Arkelen, directeur Bedrijven van de Rabobank Arnhem en Omstreken vertelt over de mogelijkheden en onmogelijkheden van groeifinanciering voor start-ups en scale-ups. Onderwerpen zoals Achtergesteld Vermogen, Aandelenkapitaal en Asset-based leningen worden besproken tijdens deze kennissessie.

Financieringsmogelijkheden voor start-ups en scale-ups – door Oost NL

Heb je financiering nodig voor jouw bedrijf? Oost NL biedt mogelijkheden om te investeren in jouw bedrijf en begeleidt bij het vinden van de juiste financiering. Een investering van Oost NL levert meer op dan kapitaal alleen. Oost NL is een betrokken partner en coacht actief in de ontwikkeling van het bedrijf en product. Daarnaast kan Oost NL je in contact brengen met kennisinstellingen en relevante netwerken. Freek Welling, Teammanager Energy vertelt over deze mogelijkheden.

Subsidies en overige steunmaatregelen – door Venntiv

Duurzaamheid zit in jullie DNA, de eerste successen zijn geboekt. Nu is het zaak om door te stoten en in te zetten op groei. Het realiseren van duurzame groeiambities kost geld. Door slim gebruik te maken van subsidies en overige steunmaatregelen van de overheid (denk aan gunstige leningen of belastingkortingen) kunnen deze ambities mogelijk worden versneld of verbeterd, immers de overheid kan met jullie innovatie de energietransitie te versnellen. Tijdens deze kennissessie krijg je meer inzicht in hoe je een goed project bouwt en plannen leert schrijven die aansluiten bij de doelen van de overheid. Van ambitie naar een duidelijke subsidiestrategie!

Alternatieve investeringsmogelijkheden – door KplusV

Hoe regel je een financiering die met inzet van een individueel financieringsinstrument onhaalbaar is? Deze presentatie werpt licht op hoe ondernemers slimme combinaties kunnen maken van de financieringsvormen die de eerdere sprekers hebben behandeld. Pieter Versteijen gaat in op hoe de verschillende financieringsvormen zich ten opzichte van elkaar verhouden en in welke combinaties ze toepasbaar zijn.

Waar en wanneer
Parkrestaurant De Waard, IPKW
Donderdag 13 februari,  8.30 – 10.00 uur
Meld je per e-mail aan: kennissessie@ipkw.nl

recente events


© 2024 Industriepark Kleefse Waard | KVK 09138313